Martin Benca a Kimberley Rontová
StoryEditor

PS:Digital začína nový rok s novými posilami

11.01.2023, 15:32
Autor:
redred

Na pozíciu Head of Art nastúpil skúsený kreatívec Martin Benca. Na Art oddelení pribudla aj nová art directorka Kimberley Rontová.

 

Na pozíciu Head of Art nastúpil skúsený kreatívec Martin Benca, ktorý sa venuje reklame viac ako 14 rokov. Pôsobil napríklad v MUW Saatchi&Saatchi ako senior art director, aj v Mayer/McCann Erickson najprv ako teamleader, neskôr ako kreatívny riaditeľ. Pracoval pre značky Slovak Telekom, Šariš, Coca-Cola Company SK a CZ, Poštová banka a množstvo ďalších. Za svoju prácu získal aj niekoľko ocenení Zlatý klinec, Prokop alebo shortlist na Golden Drum.

Na Art oddelení pribudla aj nová art directorka Kimberley Rontová. Ako freelancerka sa špecializovala na firemnú identitu, dizajn obalov, motion dizajn, web dizajn a 3D grafiku. Okrem toho študuje aj v Ateliéri vizuálnych efektov na Filmovej a televíznej fakulte VŠMU.

„Som rada, že naše Kreatívne oddelenie obohatili noví kolegovia a teším sa na pekné a funkčné veci, ktoré spolu vytvoríme pre našich klientov,“ hovorí Katka Kurečková, kreatívna riaditeľka PS:Digital.

„S Martinom sa navyše poznáme už roky, nejaký čas sme boli kolegovia, tak si to opäť zopakujeme a verím, že bude opäť veselo,“ dodáva.

„Na spoluprácu s Martinom sa veľmi tešíme. Už sme si vyskúšali niekoľko spoločných projektov, ktoré dopadli nadmieru úspešne a aj práca na nich bola konštruktívna a zábavná,“ dopĺňa Blažena Ambróz Sedrovičová, Managing Director PS:Digital.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 05:53