Dobré rádio
StoryEditor

Internetové Dobré rádio dnes spúšťa celodenné moderované vysielanie

03.09.2018, 12:50
Autor:
redred
Dobré rádio sa chce presadiť témami, na ktoré si iné rádiá zatiaľ nenašli čas.

Dobré rádio, mladší súrodenec portálu dobrenoviny.sk, vstupuje do svojej druhej, ešte lepšej etapy. Už od prvého školského dňa svojim poslucháčom predstavuje úplne novú vysielaciu štruktúru.

„Chceme ľudí naučiť počúvať internetové rádio. Ukážeme, že internetové rádio nemusí byť iba ‚samohrajka‘, ale môže ponúknuť kvalitný obsah v profesionálnom prevedení,“ hovorí manažér portálu Dobré noviny Róbert Sedlák, ktorý stojí aj za projektom Dobrého rádia. Úlohou Dobrého rádia teda nie je iba vysielanie hudby a šírenie pozitívnych správ zo sveta aj Slovenska, ale takisto aj snaha naučiť Slovákov počúvať internetové rádiá a zvyknúť si, že rádio neznamená automaticky iba to, ktoré si naladíte v aute. Rádio vás môže počas dňa sprevádzať aj v práci či doma. Dobré rádio spustilo moderované vysielanie krátko pred 8:00 h.

Medzi hlavné novinky patrí predovšetkým celodenné moderované vysielanie. Sympatické hlasy Dobrého rádia budú poslucháčov sprevádzať každý pracovný deň od rána až do neskorého popoludnia. Dobré rádio sa chce presadiť témami, na ktoré si iné rádiá zatiaľ nenašli čas. „Nechceme byť rádio, ktoré priestor medzi dvoma reklamnými brejkmi vypĺňa pesničkami a vtipmi z Facebooku, chceme byť trendsettermi v nových témach, doplnil Sedlák.

Vysielacie bloky budú rozdelené na ranné vysielanie, ktoré poslucháčov pripraví na nový deň a zosumarizuje najdôležitejšie pozitívne udalosti dňa predchádzajúceho. Po „štartovacej“ rannej nádielke dobrých správ sa poslucháči môžu tešiť na interaktívnu a zábavnú dopoludňajšiu šou. Pôjde o unikátny formát, ktorý nikde inde na slovenskom internete nemožno nájsť. Poslucháči sa zabavia a naďalej budú informovaní o dobrých správach z domova i zo sveta. Okrem toho však budú počúvať aj fíčre plné zaujímavostí či súťažiť. Šou, do ktorej sa budú môcť zapojiť aj poslucháči, bude každý deň patriť čas od 10:00 do 12:00 hod.

Od 12:00 je pre poslucháčov pripravené popoludňajšie vysielanie, počas ktorého do štúdia zavítajú zaujímaví hostia - ľudia, o ktorých sa v médiách priveľmi nehovorí, no robia prospešné veci pre svoje okolie alebo sa venujú zaujímavým činnostiam. Ich názory a príbehy môžu byť pre poslucháčov inšpiráciou. Okrem toho bude popoludňajšie vysielanie plné zaujímavostí a aktuálnych informácií.

Večer má pre Dobré rádio pripravenú sériu zaujímavých rozhovorov s Mariánom Balázsom, ktorý bude pripravovať talkšou s názvom KRIŽOVATKY. Začína sa o 20:00 h.

Samozrejmosťou budú takisto aj aktuálne pozitívne správy každú hodinu medzi 8:00 a 17:00. Večer si zase budete môcť vychutnať nerušený prúd skvelej hudby, ktorú všetci dobre poznáme a ktorá nikdy neomrzí. Dobré rádio má pre vás pripravené len tie najväčšie hity, ktoré si každý z nás z času na čas rád zaspieva. V Dobrom rádiu nečakajte celebrity, ale ľudí, o ktorých ste možno nepočuli, no oni pre svet či Slovensko spravili veľa. Vylepšené Dobré rádio vás o tom presvedčí už od 3. septembra.

Všetky informácie zo zákulisia Dobrého rádia nájdete na Facebooku a takisto na Instagrame. Na sociálnych sieťach možno nájsť všetky informácie o tom, čo chystá jediné nonstop pozitívne naladené rádio na Slovensku.

Dobré rádio začalo vysielať 28. mája, v deň šiestych narodenín portálu Dobré noviny. Počúvať ho možno na jeho webe www.dobreradio.sk, alebo pomocou rôznych streamovacích aplikácií a čoskoro aj pomocou oficiálnej aplikácie rádia.Profesionálne vysielacie štúdio bolo pripravené v spolupráci so spoločnosťou 3K Media.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 17:11