Instagram/Veronika Cifrová Ostrihoňová, Moma Horňáková
StoryEditor

Konflikt Momy a Veroniky Ostrihoňovej. Volala ju do svojej relácie, no na Instagrame si z nej robila srandu

Miroslav Kamody18.06.2021., 11:15h
Na slovenskom internete sa opäť vo veľkom hovorí o relácii Silná zostava. A opäť nie práve v pozitívnom svetle.
Lajkuj Brainee.sk na

Aj keď prvýkrát sa o relácii Silná zostava hovorilo hlavne v súvislosti s Rytmusom a jeho úbohým fat shamingom komičky Simony Salátovej, tentokrát je centrom konfliktu samotná moderátorka. Najnovšia epizóda sa venovala debate o influenceroch a influencerkách tak, aby ich práci porozumel aj niekto, kto sa s týmto pojmom ešte poriadne nestretol.

Hostkami relácie boli Marcélia Bela Řebřo, Petra Dzvoníková a Zuzana Vačková. Objaviť sa mala aj YouTuberka Moma Horňáková, ktorá pozvanie prijala, pár dní pred nakrúcaním však účasť odmietla. Dôvodom mala byť dehonestácia influencerov moderátorkou Veronikou Cifrovou Ostrihoňovou.

Ako Moma vysvetľuje vo svojom najnovšom videu, pozvanie prijala aj napriek tomu, že sa jej nepáčilo, ako s ňou konzultovali niektoré témy. O viacerých sa totiž dozvedela len pár dní pred nakrúcaním. Vrcholom však boli príspevky moderátorky na Instagrame.

Vo videu začína Moma tému riešiť od času 03:27.

Tá si jedného dňa „rypla“ do influencerov viacerými príspevkami. V jednom sa ich pýtala, či nevedia vybaviť špeciálny kód na lepšie počasie. Išlo na narážku tej skupiny influencerov, ktorý na pravidelnej báze zdieľajú rôzne zľavové kódy na rôzne zľavy.

Vrcholom pre Momu však bolo použitie hashtagu #bíríl, ktorý Ostrihoňová použila v nasledujúcej „storke“. Podľa nej je jasné, že ide o narážku priamo na ňu. Mladá blogerka a YouTuberka totiž slovné spojenie Be Real používa ako svoj slogan a dokonca tak nazvala aj svoju módnu kolekciu. 

​Influencerka sa preto rozhodla svoju účasť v šou zrušiť. Odmieta sa totiž zúčastňovať relácie, kde moderátorka otvorene opovrhuje ňou aj jej kolegami, nehovoriac o tom, že jeden post smerovala priamo na ňu. Ostrihoňová sa k celému konfliktu zatiaľ nevyjadrila.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
16. apríl 2024 09:55