Tiktokerka paroduje Harryho Potteraninkia.com
StoryEditor

Kráľovná paródie na Harryho Pottera. Jej meno je Chanel a nájdeš ju na TikToku

som01.05.2022., 12:00h
Láska TikTokerky Chanel Williamsovej k čarodejníckej sérii o Harrym Potterovi, najmä k profesorke McGonagallovej, jej priniesla milióny fanúšikov.
Lajkuj Brainee.sk na

Mnohí Potterheads sa zhodujú, že spomedzi všetkého fanúšikovského obsahu na internete jednoznačne víťazia komediálne parodické videá Chanel Williams.

Chanel Yasmin Williams, pod používateľským menom „chanwills0“, získala vďaka svojmu zábavnému obsahu viac ako 2,6 milióna sledovateľov na TikToku, 225-tisíc fanúšikov na Instagrame a viac ako 170-tisíc odberateľov na YouTube.

@chanwills0 I have just made so many of these ? #hp #harrypotter #harrypottertiktok ♬ original sound - Chanel Williams

Preslávila ju najmä McGonagallová

Williams je známa najmä svojimi videami, v ktorých sa vydáva za profesorku Minervu McGonagallovú.

Jej videá jej dokonca priniesli niekoľko významných kampaní so značkami, ako napríklad Amazon Prime Video, Wooga Games a ďalšími.

Williams je však viac ako zarytá fanúšička Harryho Pottera – je tiež talentovanou hlasovou herečkou, modelkou a speváčkou. Vo svojom profile StarNow o sebe tvrdí, že je „televízna, filmová a divadelná nadšenkyňa so skúsenosťami s herectvom, modelingom a ako MUA“ (make-up artist).

Tvorkyňa so sídlom v Northamptonshire si prvýkrát vytvorila svoj účet na TikToku v roku 2020 a odvtedy raketovo stúpa. Jej najsledovanejšie video má viac 6 miliónov zobrazení.

@chanwills0 People in theirs houses like ??? #hptiktok #harrypotter #fyp ♬ original sound - Chanel Williams

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 22:33