TikTok/billyjoegrayy
StoryEditor

Čím viac páchnu, tým lepšie. Špinavé ponožky Britovi zarobia takmer dvetisíc eur mesačne

šev03.05.2022., 15:00h
Možno si netušil, že predajom smradľavých ponožiek môžeš zarobiť. Nevedel to ani Billy-Joe Gray, no teraz prostredníctvom stránky OnlyFans predá aj 12 párov za týždeň.
Lajkuj Brainee.sk na

Ako uvádza LADbible, mladý muž netušil, že existuje trh s použitými ponožkami a spodnou bielizňou, kým ho nezačali ľudia kontaktovať cez službu OnlyFans, ktorú má aj so svojou snúbenicou.

Svoje použité veci 25-ročný Billy-Joe predáva za 10 až 30 libier za pár, čo je v prepočte na eurá 11 až 35 eur.

Týždenne môže predať až 12 párov. Predtým než však samotné ponožky vloží do uzatvárateľného vrecka ich nosí celé dni. Za príplatok dokonca zaradí aj sortiment vlastných telesných tekutín. Čo si pod tým predstavíš, nechávam na tvojej fantázii.

@billyjoegrayy #fyp #viral ♬ original sound - Billy-joe gray

Gray pochádza z Londýna. Svoj profil si založil pred vyše rokom a prostredníctvom platformy OnlyFans dostáva ponuky na predaj nie len ponožiek alebo boxeriek, ale aj napríklad tielok do telocvične.

Aj napriek tomu, že mladý Brit sa považuje za heterosexuála, väčšinu jeho publika tvorí LGBTQ+ komunita.

„Veľa chlapcov sa o to zaujímalo, pretože mám obrovskú podporu od LGBTQ+ komunity. Sú ako moje hlavné publikum,“ vysvetľuje Billy-Joe.

Pre svojich fanúšikov tvorí aj obsah na svoj web, TikTok a Instagram. „Mám veľa Američanov, ktorí kupujú moje použité spodnú bielizeň a moje použité ponožky. Nechávajú si ich pre svoje potešenie,“ dodal.

​Avšak jeho práca nie je až taká jednoduchá ako by sa mohlo zdať. Mladý Brit už má aj pravidelných kupujúcich. Svoj „tovar“ pre nich nosí v presne určené dni. Cena je veľmi individuálna. Avšak ako vysvetlil pre LADbible, tak veľa v jeho biznise pomáhajú aj sociálne siete. „Stačí jedno video, ktoré sa stane virálnym na TikToku a získa tisíce videní. Na základe toho budete mať množstvo ľudí, ktorí si budú chcieť kúpiť vaše ponožky,“ hovorí.

@billyjoegrayy #fyp #viral ♬ original sound - Billy-joe gray

Veď prečo by svoje ponožky nepredal za desiatky eur, keď má kupujúcich. Ako sa hovorí, kde je dopyt, tak tam je aj ponuka. A v tomto prípade poriadne zapáchajúca. „Čím sú viac spotené a smradľavé, tým lepšie,“ vysvetľuje 25-ročný Gray.

Svoje produkty balí do decentných obalov, pretože čo ak jeho zákazníci žijú z rodičmi, alebo by sa tento balíček dostal do rúk niekoho manželky. Objednávky prichádzajú väčšinou cez Instagram a jeho zákazníci majú aj obľúbené produkty. „Američania milujú nakupovanie bielych ponožiek Nike,“ dodáva a vysvetľuje, že jeho tvorba na TikToku sa im zobrazuje omnoho viac ako ľuďom v Británii.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
09. máj 2024 00:52