David Beckham svojím oblečením ukradol srdce verejnosti najmä na kráľovskej svadbe Meghan Markleovej. Tento jeho oblek sa stal v roku 2018 dokonca hviezdou internetu. A nejde len o oblek, Beckham dokázal, že štýl si udrží aj v jednoduchých kúskoch oblečenia, akým bolo napríklad biele tričko, ktorým očaril verejnosť počas svojej návštevy v Tokiu.Reuters
StoryEditor

Beckham vyzval ľudí, aby pomohli Ukrajine. Svoj úspešný profil na Instagrame zveril ukrajinskej lekárke

TASR21.03.2022., 12:00h
Lekárka následne počas dňa zverejnila na jeho účte zábery z perinatálneho centra v druhom najväčšom ukrajinskom meste Charkov, kde pomáhajú matkám po pôrode. Informovala o tom agentúra DPA, ktorá pripomenula, že Charkov je terčom ruských útokov už približne tri týždne.
Lajkuj Brainee.sk na

Bývalý anglický futbalista David Beckham, ktorý je od roku 2005 veľvyslancom dobrej vôle Detského fondu OSN (UNICEF), odovzdal v nedeľu kontrolu nad svojím účtom na sociálnej sieti Instagram jednej ukrajinskej lekárke.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa David Beckham (@davidbeckham)

Lekárka, ktorá sa predstavila ako Iryna na Beckhamovom účte zverejnila príbehy (stories) zobrazujúce napríklad pivnicu, do ktorej po ruskej invázii evakuovali tehotné ženy a novorodičky. V jednom z klipov ukázala mladú matku Janu, ktorej syn Mychajlo sa dva dni po spustení ruskej invázie narodil s dýchacími problémami. Ich dom bol zničený ruským ostreľovaním.

David Beckham instagram Instagram.com/davidbeckham

David Beckham má na Instagrame vyše 71 miliónov sledovateľov. Vo videu ich vyzval, aby sa pripojili k celosvetovej organizácii UNICEF a pomohli ľuďom na Ukrajine zabezpečiť prístup k pitnej vode a jedlu a zároveň prispieť na vybavenie pôrodníc a fungovanie služieb na ochranu detí, napísal denník The Guardian.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 00:58