Twitter/Lilian Chan
StoryEditor

Brooklyn Beckham sa oženil s Nicolou Peltz. Svoje životy spečatili tradičným židovským obradom

šev10.04.2022., 11:16h
Svoje áno oslávili bohatým ceremoniálom v hodnote 3 miliónov libier. Medzi hviezdnymi hosťami bola aj tenisová legenda Serena Williams, či šéfkuchár Gordon Ramsay.
Lajkuj Brainee.sk na

Sobáš sa začal presne o 18.00 hodine, keď sa k Brooklynovu pripojila jeho 27-ročná nevesta v rodinnom sídle Peltzových v Palm Beach na Floride. Pár sa zosobášil pod kvetinovým vencom chupa v tradičnom židovskom obrade na počesť židovského dedičstva Nicol. V súlade so zvykmi potom ženích pod pätou rozbil v obrúsku zabalený pohár po tom, čo mladomanželov zosobášil rabín. Po obrade nasledoval prvý bozk, ktorý podľa informácii MailOnline trval až šesť sekúnd.

Nevesta Nicola Peltz ohromila v neuveriteľných svadobných šatách značky Valentino. Jej róbu dopĺňal široký závoj, ktorý bol zdobený jemnou čipkou. Herečka údajne pricestovala do Ríma dvakrát, aby spolupracovala s dizajnérom Pierpaoiom Piccioi v jeho štúdiu. Chcela, aby každý detail šiat bol dokonalý.

​Počas okázalého ceremoniálu zažiarili aj rodičia Brooklyna. David a Victoria boli stelesnením elegancie. Posh Spice mala sivú saténovú róbu s pásikmi a čipkovaným zdobením. Vlasy mala vyčesané do vysokého drdola.

Oslava bola plná hviezdnych hostí. Objavila sa tam napríklad tenisová legenda Serena Williamsová, televízny šéfkuchár Gordon Ramsay, ale aj dlhoročná priateľka Brooklynovej matky Victorie Eva Longoria. Pravdaže sa oslavy zúčastnil aj starý otec ženícha Ted.Otec Davida Beckhama sa zdal byť vo výbornej nálade. Spoločnosť mu robila jeho manželka Hilary Meredith.

Zdá sa, že syn slávneho futbalistu podpísal pred svadbou predmanželskú zmluvu. Majetok Beckhamovcov je v hodnote približne 494 miliónov dolárov a oproti odhadovanému majetku otca nevesty je to veľmi nízka čiastka. Nicolin otec Nelson je finančník a jeho majetok má hodnotu 1,6 miliardy dolárov.

Dvojica sa spoznala v roku 2017 na festivale Coachella, avšak vtedy bol Brooklyn ešte vo vzťahu so svojou bývalou priateľkou Hanou Cross. Prvé informácie o ich vzťahu sa objavili v roku 2019 a v roku 2020 to urobili „oficiálne“ zverejnením odvážnej fotografie na Instagrame. Na spálňovej selfie bola Nicola iba v podprsenke a Brooklyn bez košele.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @brooklynbeckham

V júli tohto roka nádejný šéfkuchár požiadal herečku o ruku so smaragdovo-diamantovým prsteňom v hodnote 325-tisíc dolárov. „Požiadal som svoju spriaznenú dušu, aby si ma vzala a ona povedala áno, som ten najšťastnejší muž na svete. Sľubujem, že jedného dňa budem najlepším manželom a najlepším otcom,“ napísal na svojom profile na sociálnej sieti.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. máj 2024 22:21