Unsplash/Timothy Buck
StoryEditor

Na internet unikli zábery AirPods 3. Nová generácia sa inšpirovala u svojho drahšieho súrodenca

Miroslav Kamody30.05.2021., 13:35h
Technologický gigant sa chystá v roku 2022 predstaviť nové AirPods Pro 2. Ešte pred spustením predaja týchto prémiovejších slúchadiel zameraných hlavne na športovcov sa dočkáme tretej generácie klasických AirPods.
Lajkuj Brainee.sk na

Podľa agentúry Bloomberg by sme sa nových AirPods 3 mali dočkať už v priebehu tohto roka. Správa síce neodhaľuje presný dátum, isté však je, že nová generácia bude inšpirovaná prémiovejšími a drahšími AirPods Pro 2. 

Nové bezdrôtové slúchadlá tak budú mať kratšie stonky, než súčasné modely. Oproti Pro verzii však pravdepodobne zmiznú gumenné špunty do uší. Model sa tak bude držať klasického dizajnu, na ktorý sme zvyknutí. Vďaka tomu je tu priestor aj na zmenšenie nabíjacieho boxu. 

Ostatné detaily sú však zahalené rúškom tajomstva. Portál Tom´s Guide však pripomína, že novinka od spoločnosti Apple bude musieť zabodovať funkciami, inak ju prevalcuje konkurencia. Už čoskoro sa totiž do predaja dostanú „špuntové“ Sony WF-1000XM4, nehovoriac o Google Pixel Buds 2, ktoré by mali ponúkať aj aktívne potláčanie hluku.

menuLevel = 3, menuRoute = notsorry/news/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 23:53