StoryEditor

Vianočný film BMW s hviezdnym obsadením: Christoph Waltz na úteku z vianočného stretnutia...

21.12.2021, 23:00
Spoločnosť BMW Group a držiteľ Oscara pokračujú v úspešnej spolupráci.

Mníchov. Urobili to znova. Po tom, čo držiteľ Oscara Christoph Waltz zohral ústrednú úlohu vo svetovej dizajnovej premiére modelu BMW iX na podujatí #NEXTGen 2020, si teraz zahral v novom vianočnom filme automobilky BMW. Vo filme sa stretáva s dvoma starými známymi: Oliverom Zipsem, predsedom predstavenstva BMW AG, a s modelom BMW iX. Vo videu im spoločnosť robia aj Alex Hirschi, známa ako Supercar Blondie, hviezdna módna návrhárka Alexa Chung a Kai Langer, vedúci dizajnu elektrickej značky BMW i.

Spoluprácu herca Christopha Waltza so spoločnosťou BMW Group inicioval Oliver Zipse. Spoločnosť spolupracuje s avantgardnými priekopníkmi z oblastí ako sú ekológia, spoločenské vedy, móda, šport, hudba, film a z mnohých iných kultúrnych disciplín. Cieľom je dosiahnuť hlbšie pochopenie potrieb, túžob a trendov budúcnosti. Zipse pozval herca, aby vstúpil do kritického dialógu s dizajnérmi, technologickými vývojármi a expertmi na stratégiu zo spoločnosti BMW Group. Jeho otvorenosť, pragmatizmus a mierna netrpezlivosť dodali spoločnosti BMW Group dôležitý impulz. Teraz táto spolupráca pokračuje. BMW Výsledkom je klip filmovej kvality, hra na mačku a myš zasadená do nádherného vianočného filmového prostredia. Je to napínavé a vzrušujúce a má to dobrý zmysel pre iróniu a komédiu. Vianočný film automobilky BMW sa začína v Mníchove. V neskoré popoludnie sa k centrále BMW blíži klasický model BMW 3.0 CS. Vodič vystúpi a my vidíme, kto to je: Christoph Waltz.

Mieri na stretnutie s Oliverom Zipsem a s vozidlom BMW iX, novou technologickou vlajkovou loďou BMW Group, ktorá predstavuje budúcnosť spoločnosti. Plne elektrický, udržateľný automobil s priekopníckym dizajnom a s luxusným komfortným interiérom. Tieto veci sú pre Christopha Waltza dôležité. Herec sa intenzívne zaoberá ekologickými aspektmi technológie trvalo udržateľného pohonu. Cení si prémiovú kvalitu, technologickú precíznosť a zmysel pre detail. Z Vianoc si veľa nerobí. 

Na úteku pred Vianocami

Na recepcii nastáva menši zmätok. Po tom, ako sa Waltz zaregistroval na svoje stretnutie s Oliverom Zipsem, zrazu sa dozvedel, že je vlastne pozvaný na vianočný večierok automobilky BMW. Zoberie ho tam zamestnanec vo vianočnej čiapke. Waltz však zamrzne. Začína sa tak predohra k zábavnému úteku, v ktorom ide Christophovi Waltzovi len o jediné: vyhnúť sa všetkému, čo súvisí s Vianocami. Avšak, ukázalo sa, že to nebude také ľahké.

Christoph Waltz dúfa v pomoc od dvoch slávnych hostí

Waltz si razí cestu cez BMW Welt, keď zrazu začuje hlasy. Vo vianočnom filme sa objavia aj ďalší dvaja významní hostia: Kai Langer, šéf dizajnu BMW i, a módna návrhárka Alexa Chung. Radosť, že ich uvidí, rýchlo vyprchá, keď zistí, že aj títo dvaja sú na ceste na vianočný večierok BMW.

Pri hľadaní východu sa herec stretáva s ďalšou známou tvárou. Je ňou Alex Hirschi, alias Supercar Blondie, ktorá stojí vedľa zakrytého modelu BMW. Práve sa chystá odhaliť vozidlo, keď na scénu vtrhne Waltz a prekazí záber. Supercar Blondie sa nahlas sťažuje, ale už Waltz medzi tým zmizol zo scény.

Christoph Waltz uteká, ponáhľa sa do inej miestnosti a myslí si, že je konečne v bezpečí. Otočí sa — a zistí, že stojí uprostred vianočného večierka BMW. Pristúpi k nemu Oliver Zipse, predseda predstavenstva BMW AG a štrngú si pohárikmi. Herec sa uvoľní... BMW

Šťastný koniec s modelom BMW iX červenej farby Aventurine Red

Vianočný film BMW by nebol skutočným vianočným filmom bez šťastného konca. Ako sa príbeh skončí, sa dozviete na konci klipu. Prezradíme len to, že súčasťou príbehu je aj model BMW iX červenej farby Aventurine Red, ktoré splní každé želanie a nezostane nič, čo by si človek ešte mohol priať. Najmä na Vianoce.

Celý vianočný film BMW si môžete pozrieť tu.

menuLevel = 2, menuRoute = news/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 10:17