KPK Reklama - Fabrika na reklamu: Špičková úroveň tlačiarenských služieb od roku 2004KPK REKLAMA
StoryEditor

KPK Reklama - Fabrika na reklamu: Špičková úroveň tlačiarenských služieb od roku 2004

04.09.2020, 00:00
Spoločnosť sa počas svojho viac ako 15-ročného pôsobenia stihla stať známym a veľmi silným hráčom na poli tlačiarenských služieb. Má za sebou tony odvedenej práce pre top klientov ako Alza, Mall, Okay Elektro, Datart, Lego, Kia, Pepsi, ESET, Kaufland či Mercedes Benz. Hlavná pobočka sídli v Košiciach, no KPK Reklama má svoje zastúpenie aj v Bratislave, Prahe a Viedni.

Ak ste niekedy vo veľkom potrebovali tlačiarenské služby, meno KPK Reklama je vám pravdepodobne veľmi dobre známe. Tlačiareň vznikla v roku 2004 a vďaka tvrdej práci si vybudovala veľmi silné meno, ktoré aj vo vodách konkurencie vzbudzuje veľký rešpekt. Na jej čele stojí zakladateľ Andrej Klíma, ktorý má za sebou okrem iného niekoľko desiatok úspešných projektov.

Začínali v malom pred viac ako 15 rokmi, kedy do prenajatých priestorov postupne pribúdali nové tlačiarenské stroje. Dnes KPK Reklama obýva obrovskú halu, kde nájdete profesionálne tlačiarne za stovky tisíc eur. Cieľom spoločnosti bolo od začiatku poskytovanie služieb na vysokej úrovni, ktoré sa postupne rozširovali a tím ľudí okolo KPK Reklamy rástol. Vďaka tomu sa dnes môžu pochváliť tým, že v oblasti tlače vyrobia naozaj všetko. KPK REKLAMA

Od vizitiek cez billboardy až po polep rakety SpaceX

Postupom času, ako KPK Reklama rástla, sa samozrejme vyvíjala aj výbava. Dnes sa vo firme nachádzajú tlačiarne za stovky tisíc eur. Sú zárukou toho, že v KPK Reklame vám vytlačia naozaj všetko. Špecialitou je napríklad tlačiareň HP Scitex FB7600, ktorá si hravo poradí s tlačou na rôzne doskové formáty, vrátane forexu, dibondu, kapy, skla či dreva. Zároveň zvláda POS stojany, lamy, brány, krabičky, CLV a plagáty.

Samozrejmosťou v ponuke KPK sú veľké i malé formáty. Preto sa na firmu môžete obrátiť s akýmkoľvek želaním v oblasti tlače. Či už ide o vizitky, billboardy, citylighty, polepy, tapety, stojany na tovar, 3D objekty, textil, promo stolíky, rollupy, vlajkové systémy, etikety, brožúry a podobne.

Čo vytlačia, to si aj zmontujú

KPK Reklama sa zákazníkom snaží vyhovieť od nápadu až po samotnú realizáciu. Hlavnú úlohu tak nehrá iba tlač, resp. výroba, ale aj inštalácia a montáž. Odborný personál vám vo finále všetky produkty nastaví, namontuje a nasvieti podľa vašich predstáv. Zároveň vám firma veľmi ochotne pomôže aj s prenájmom billboardových či citylightových plôch.

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = news/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 21:19