StoryEditor

V novom videu Lenovo spolu s Janom Gorduličom predstavuje revolučné zariadenie ThinkPad X1 Fold

22.11.2020, 23:00
Spoločnosť Lenovo znovu spája sily so známym moderátorom a komikom Janom Gorduličom, aby predstavili revolučnú novinku. Prvý notebook s ohýbateľným displejom na svete – ThinkPad X1 Fold.

Lenovo prináša na slovenský trh revolučnú novinku a v rámci lokálnej kampane približuje, ako vyzerajú bežné pracovné dni komika Jána Gorduliča. Cieľom kampane je ukázať flexibilitu a variabilitu nového zariadenia z dielne Lenovo – ThinkPad X1 Fold. Revolučné zariadenie v sebe spája známe funkcie smartfónu a tabletu, a tak z neho vytvára prvý notebook s ohýbateľným displejom na svete.

ThinkPad X1 Fold sa ľahko prispôsobí hektickému pracovnému životu, ktorý vyžaduje časté cestovanie a prispôsobenia sa rôznym situáciám, s ktorými má skúsenosti aj samotný Gordulič. S týmto notebookom si jednoducho vybavíte pracovné online i offline stretnutia, spíšete kreatívne nápady, prečítate noviny, prelistujete prezentácie či podpíšete zmluvy a pracovné dokumenty.

A ako sa Janovi, zakladateľovi show Silné reči, pracovalo s ThinkPad X1 Fold? Efektívnejšie a najmä flexibilnejšie, pretože toto zariadenie môže s majiteľom cestovať kedykoľvek a kamkoľvek, presne podľa potrieb. Presvedčte sa sami:

Lenovo ThinkPad X1 Fold spája funkcie kompaktného notebooku a tabletu, čo z neho robí maximálne flexibilné a multifunkčné zariadenie, inšpirované obľúbenými ohybnými zariadeniami Lenovo Yoga, ako aj funkciami najmodernejších smartfónov a tabletov. Obrazovku je možné ohnúť, zložiť či rozložiť na dve časti – výborné pri čítaní kníh a jej funkčnosť ocení každý marketér, manažér, grafik, ale aj bežný používateľ, ktorý túži po praktickom a štýlovom notebooku, ktorý je jedinečný. Lenovo

​Obrazovka sa skladá až z 11 vrstiev unikátnej technológie, ktorá zabezpečuje ohybnosť a odolnosť displeja a disponuje OLED panelom. Notebook je vybavený až 11 hodinovou výdržou batérie a váži menej ako 1 kg, takže dokáže poskytnúť takmer celodenný výkon a ľahko sa s ním budete vedieť presúvať na cestách z kancelárie do kaviarne, online/offlinu poradu, na služobku, do mesta či na pracovnú večeru.

O výkon a presnosť sa stará kvalitný procesor, dostatočne veľká RAM pamäť a veľkorysé úložisko, vďaka ktorým ThinkPad X1 Fold plynulo funguje bez zdržania a prináša dokonalý a nerušený používateľský zážitok.

Lenovo

​Biznis notebook je možné doplniť aj o štýlovú bezdrôtovú klávesnicu a pero pre väčší užívateľský komfort. Nízka hmotnosť a odolná batéria robia z revolučného ThinkPad X1 Fold ideálneho spoločníka do práce a na cesty. Pracujte, tvorte a zabávajte sa – kedykoľvek a kdekoľvek.

Lenovo ThinkPad X1 Fold si do konca roka 2020 môžete zakúpiť exkluzívne v spoločnosti Datacomp.

X1_Fold_Hero_Front_Side_Display_Keyboard X1_Fold_Hero_Front_Side_Display_Keyboard Lenovo

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = news/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 16:43