StoryEditor

Digitálne agentúry

30.04.2021, 10:25
Autor:
redred
V ročenke prinášame prehľad najvýznamnejších digitálnych agentúr na našom trhu a ich top projekty.

Stratégie prinášajú pravidelne v apríli exkluzívnu špecializovanú prílohu DIGITÁLNE AGENTÚRY, ktorá analyzuje digitálne prostredie.

Prinášame v nej top míľniky na digitálnom trhu všeobecne a agentúr sa pýtame, ako ich (ne)zmenila korona, aký bol pre nich uplynulý rok, čo nové ich v online svete stretlo a aké majú novinky. Pozreli sme sa aj na trendy a nové technológie, nechýbajú ani referenčné projekty digitálnych agentúr spolu s prehľadmi ponúkaných služieb a výdavkami do online reklamy.

V ročenke prinášame prehľad najvýznamnejších digitálnych agentúr na našom trhu. Ich zástupcovia špeciálne pre Stratégie hovoria aj o tom, ako rok 2020 zmenil online marketing, aká najväčšia zmena nastala v myslení zadávateľov či aký bude digitálny marketing v roku 2021 a ké budú jeho priority. 

Odborníci z branže prinášajú top trendy v content marketingu a natívnej reklame a hovoria tiež o tom, aké je miesto kreatívy v digitálnej dobe big data, retargetingov, programmatikov či AI generated reklám.

Stratégie

 Stiahnuť dokument

menuLevel = 2, menuRoute = news/specialne-prilohy, menuAlias = specialne-prilohy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 10:07