Róbert Slovák
StoryEditor

Róbert Slovák zasadne do poroty Golden Drum

19.07.2012, 16:35

Konkrétne bude porotcovať v Single Channel Jury.

Za jeden stôl zasadne spoločne s executive creative directorom Leo Burnett Warsaw – Pawel Heinze, ktorý porote predsedá. Celkovo Single Channel porota bude hodnotiť práce z deviatich kategórií – Film, Press, Outdoor, Radio, Direct communication, Design of Brand & Corporate Identity, Digital, New or innovative a Mobile, ktorá je tento rok nováčikom.

„Teším sa na medzinárodnú porotu, ľudia z rôznych krajín sa pozerajú na veci často úplne inak. Zažil som to na českom Louskáčkovi, kde napríklad turecký kreatívec vyzdvihoval úplne iné veci ako českí porotcovia a na rozdiel od New York Festivals, čo som hodnotil online z obývačky, je živá diskusia o prácach oveľa prínosnejšia pre všetkých - aj pre práce samotné,” vyjadril sa Róbert Slovák, riaditeľ Respect APP a dodáva, na čo sa pri porotcovaní chystá zamerať: „Dôležité bude neopomenúť národne, či lokálne insighty, ktoré nemusia byť na prvý pohľad jasné ľuďom z iných krajín a sústrediť sa budem aj na relevantnosť kreativity vo vzťahu k značke a cieľovky.”

Medzinárodný festival Golden Drum sa uskutoční 2. – 5. októbra 2012 v slovinskej Portoroži. Konečný deadline pre zasielanie prác je 20. august 2012.

Zdroj: er.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 20:10