StoryEditor

Najväčší jukebox na Slovensku jazdí po Bratislave

27.08.2013, 11:24
Portál Predpredaj.sk vypustil do ulíc hlavného mesta špeciálne upravený autobus MHD, ktorý vám zahrá pesničky na želanie.

Portál Predpredaj.sk vypustil do ulíc Bratislavy špeciálne upravený autobus mestskej hromadnej dopravy, ktorý hrá pesničky na želanie.

Cieľom tohto projektu je inovatívne propagovať koncerty z ponuky portálu Predpredaj.sk priamo cez reproduktory v autobuse. Po nastúpení a pripojení sa na verejnú wifi sieť ponúkne úvodná stránka cestujúcim playlist, z ktorého si môžu vybrať svoju obľúbenú skladbu. Tá sa podobne ako v jukeboxe zaradí do poradia a následne spustí v reprosústave autobusu. Cestujúci tak počas cesty počúvajú interpretov, ktorých koncerty sú v ponuke portálu Predpredaj.sk.

Pre organizátorov koncertov tak vzniká nový komunikačný kanál, cez ktorý môžu bezplatne propagovať svoje podujatia. Predpokladom na zaradenie skladieb do ponuky v jukeboxe je exkluzívna spolupráca pri predaji vstupeniek s portálom Predpredaj.sk.

Myšlienka vznikla v kreatívnej agentúre MUW Digital, produkčne celé riešenie zrealizovali spoločnosti Bigmedia a See&go.

 

Zdroj: mia

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 19:26