Devious Maids
StoryEditor

Poznáme program JOJ a PLUS na rok 2014

04.11.2013, 16:00
JOJ sa vo svojej stratégii nákupov akvizícii na budúci rok zamerala na niekoľko typov cieľových divákov.

Do portfólia programov televízií JOJ Group teraz v novembri (v piatok 1.11.) pribudli dve show – tanečná na PLUSke (Move Up!) a romantická na JOJ (Láska na celý život). Pripravené však už má aj akvizície na budúci rok.

 

TV JOJ sa vo svojej stratégii nákupov akvizícii na rok 2014 zamerala na niekoľ ko typov cieľových divákov.

Rodiny s deťmi

TV JOJ sa už v minulých rokov vyplatila spolupráca s Disney a uvádzanie úspešných animovaných celovečerných titulov na obrazovke. Stratégia osloviť predovšetkým v sobotný večer celú rodinu je aktuálnou aj v nasledujúcej vysielacej sezóne. Napríklad titulmi ako Neskrotná (Brave), či animovaný film Rio. K titulom, ktoré majú osloviť celú rodinu, patria aj ďalšie hrané a animované komédie z roku 2011: Pán Popper a jeho tučniaci s Jimom Carreyim (Mr. Popperś penguins), či Zoošetrovateľ (Zookeeper).


Fanúšikovia akčných a sci-fi filmov

Za všetky akvizície spomeňme X MEN: Prvá trieda (X MEN: First Class), akčnú sci-fi drámu Zrodenie planéty opíc (Rise of the planet of apes) či filmový titul The Avengers (Marvel´s The Avengers), v ktorom sa stretnú všetci známi hrdinovia: Iron Man, Hulk, Hawkey, Kapitán Amerika, boh Thor či Čierna vdova.


Seriáloví nadšenci

Legendárne Kosti i Vtierku Castle doplnia v roku 2014 premiérové tituly hororového žánru. Jedným z nich je Dracula, novinka od tvorcov seriálu Dexter, ktorú nakrútili v roku 2013 v spoločnej americko-britskej produkcii. Americký hororový mysteriózny krimi seriál Hannibal prichádza s prekvapujúcou verziou známej histórie šialeného sériového vraha a kanibala. Z komediálneho žánru TV JOJ ponúkne seriál Devious Maids rozpráva príbeh štyroch hispánskych slúžok, ktoré sú zamestnané v najbohatších rodinách v Beverly Hills.
V roku 2014 na TV JOJ uvidia diváci aj premiérový Inside Costa Concordia, dokumentárny seriál o havárii výletnej lode Costa Concordia z produkcie National Geographic.

 

Stanica PLUS sa bude aj v roku 2014 profilovať ako televízia s prémiovými akvizičnými seriálmi, dokumentmi či doku-reality seriálmi.

CSI v premiérach i reprízach
PLUSka aktuálne vysiela všetky tri série CSI - Miami, Las Vegas i New York. Pokračovať v tom bude aj v roku 2014, kedy plánuje vysielať kombináciu reprízových i premiérových sérií. Úspešne si počína aj seriál HAWAI 5.0, televízia preto plánuje priniesť premiérovú III. sériu. Na obrazovky PLUS sa vrátia v premiérových sériách aj hrdinovia seriálov Ochrana svedkov, Biele goliere či Podvodníci. Novou sériou bude pokračovať aj seriál Walking Dead, diváci uvidia tiež seriály Homeland, Suits (Kravaťáci), či American Horror story.


Aj pre mladších divákov

Utorky budú na PLUSke aj naďalej patriť dokumentom a doku-reality sériám. Diváci sa okrem už overených sérií Letecké katastrofy dočkajú ďalších noviniek - premiérových epizód i úplne nového britského seriálu Plane Crash z roku 2012, ktorý koprodukovala televízna stanica Channel 4, o leteckých katastrofách s autentickými video zábermi, ktoré nakrútili pasažieri núdzovo pristávajúcich lietadiel. Na divákov čaká tiež premiérová XXIII. séria Simpsonovcov, pričom bude stanica aj naďalej vysielať všetky dostupné série. Na mladších divákov bude PLUSka cieliť aj s reality formátmi typu Faktor strachu, Ninja Factor, Survivor a pod. Chýbať nebudú ani slovenské seriály ako Profesionáli a Mafstory.

 

Viac sa o programových novinkách staníc JOJ Group dočítate v aktuálnom vydaní mesačníka Stratégie, ktorý vychádza tento týždeň.

Devious Maids

Zdroj: mia

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 19:10