Dila
StoryEditor

Doma už robí kampaň seriálu Dila. Pozrite si video

15.07.2015, 15:19
Nový turecký seriál odštartuje na TV Doma v auguste, no stanica ho avizuje už teraz. Prinášame upútavky.

Televízia Doma si už robí pôdu na novú tureckú telenovelu Dila. Pred pár dňami odštartovala kampaň.

Stanica má vo vysielaní zatiaľ krátke teasre. "Láska je viac ako pomsta" a "Jej kroky vedie pomsta, ale srdcu rozkázať nedokáže," hovorí v nich upútavkový hlas. Tento týždeň k nim pribudne aj dlhšia upútavka.

Programové plány zatiaľ Dilu neobsahujú, objaví sa až v 32. týždni. Bude sa vysielať od začiatku augusta a ako Stratégiám potvrdila televízia, obsadí klasický slot vyhradený pre tureckú tvorbu cez týždeň o 21:30. Letné akvizície Hriešny zoznam (The Client List) a Cudzinka (Outlander) vyvrcholia 30. júla.

Pre stanicu Doma je Dila kľúčový produkt, vo vysielaní totiž bude niekoľko mesiacov. A tie úspešné turecké seriály jej prinášajú staničné nadpriemery sledovanosti. Naposledy mala Zakázaná láska priemerný share 5,8 % v 12-54, jej predchodkyňa Feriha na tom bola ešte lepšie s podielom 8,6 %.

Dila alias Dila Hanim je turecká telenovela, ktorú na jeseň 2012 začala vysielať stanica Star TV a neskôr Show TV. Dilu predáva spoločnosť Global Agency - tá už na Slovensko dostala seriály Tisíc a jednu noc (1001 gece) a Sultán (Magnificent Century). Prečítajte si, o čom je Dila.

 

https://youtu.be/EHFhp4-UdoM

https://youtu.be/rxVUN_H2LvQ

Zdroj: ik

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 04:14