Dila Hanim
StoryEditor

Doma nasadzuje dôležitý seriál. Dnes štartuje Dila (video)

03.08.2015, 14:20
Štartuje nová turecká telenovela Dila. Pre televíziu Doma bude dôležitá v silnej jesennej sezóne. Prinášame podrobnosti.

Televízia Doma dnes uvedie novinku - turecký romantický seriál Dila. Bude to pre ňu dôležitý programový krok, keďže práve turecká produkcia jej prináša najlepšie čísla sledovanosti, vo večernom a nočnom programe zaberá viac než 9 hodín týždenne a má zásadný vplyv na celkové výkony televízie. Navyše vo vysielaní obsadí niekoľko mesiacov a bude kľúčová pre jesennú sezónu.

Dila štartuje dnes o 21:40 a pôjde v klasickom telenovelovom nastavení, teda od pondelka do štvrtka s dvoma časťami za sebou. Divácky nábeh jej zabezpečí americký Mentalista (The Mentalist), ktorého Doma začína reprízovať od prvej série.

Prečítajte si tiež:

Dila alias Dila Hanim je turecká telenovela, ktorú na jeseň 2012 začala vysielať stanica Star TV a neskôr Show TV. Dilu predáva spoločnosť Global Agency - tá už na Slovensko dostala seriály Tisíc a jednu noc (1001 gece) a Sultán (Magnificent Century). Prečítajte si, o čom je Dila.

 

Akú mali sledovanosť predošlé večerné turecké telenovely na Doma

NázovVysielaniePočet divákov 12-54Rating 12-54Share 12-54Počet divákov 12+
Zakázaná láska (Ask-i Memnu/Forbidden Love) február - jún 2015 46 tisíc 1.4% 5.8% 138 tisíc
Feriha august 2014 - január 2015 70 tisíc 2.1% 8.6% 166 tisíc

zdroj dát: PMT/TNS SK

 

O čom je Dila (Dila Hanim)

Romantický seriál, Turecko, 2012-2014

Herci: Hatice Şendil, Erkan’a Petekkaya, Senka Engine, Hülya Darcan

Vysielanie na Doma: od 3. augusta každý pondelok až štvrtok o 21:40

Toto je príbeh neuveriteľnej lásky medzi dievčaťom z mesta Dilou, ktorá hľadá spravodlivosť a miestnym vodcom Rizom. Na mieste, kde má slovo miestnych vodcov vyššiu hodnotu ako zákon, stojí sama zoči-voči miestnym pravidlám. Po udalostiach v Adane a smrti svojho manžela sa Dila rozhodne vziať spravodlivosť do vlastných rúk a postaviť vraha svojho muža pred súd. Osudy dvoch rodín, rodiny Selamoğlu’ových a Barazoğlu’ových, žijúcich v Sarigol’e sa zmenia po príchode Ihsana Barazoğlu a jeho ženy do mesta. Šťastné manželstvo Dily a Ihsana je zatienené nešťastnou udalosťou. (zdroj: anotácia TV Doma)

 

Upútavka Doma:

https://youtu.be/VOQs96OmL74

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 13:04