Marika Gombitová
StoryEditor

Marika Gombitová hviezdi v médiách, zverejnila novú pieseň (audio)

11.05.2015, 15:00
Vypočujte si novú pieseň Mariky Gombitovej a prečítajte si, akú pozornosť médií vzbudil návrat speváčky po 12 rokoch.

Návrat Mariky Gombitovej na hudobnú scénu sa teší pozornosti médií.

Speváčka cez víkend nahrávala novú pieseň Ten príbeh za náš sen stál. Dnes ju priniesol najčítanejší šoubizový web Čas.sk a o novinke Gombitovej informovala aj agentúra TASR, ktorej servis preberajú veľké slovenské médiá. Medializácia bude pokračovať: ako tvrdí TASR, skladba absolvuje rozhlasovú premiéru v Rádiu Slovensko. Následne ju predstavia v televízii 24. mája počas priameho prenosu Slovenky roka 2015 na Jednotke, píše zenskyweb.sk.

Téma "Marika Gombitová" je pre médiá vďačná. Keď sa speváčka objavila v relácii Vila Rozborila V siedmom nebi, pozeralo ju vyše milióna divákov v 12+ a relácii to prinieslo rekordné čísla sezóny (detailné výsledky sledovanosti nájdete tu).

Marika Gombitová nahrala titulnú pieseň k filmu Sedem zhavranelých bratov. "Vznikol skutočne krásny, pravdivý a hlboký film, ktorý sa bude divákom páčiť. Preto som s radosťou prijala ponuku naspievať doň titulnú pieseň," komentovala vznik pesničky, ktorej text napísal Kamil Peteraj a hudbu zložil Vašo Patejdl. "A želám filmu aj filmovej pesničke úspech a veľa divákov."

Nová slovensko-česká filmová rozprávka príde do našich kín 28. mája. Filmové dialógy v slovenskom znení pripravil Ľubomír Feldek. Na Slovensku sa nakrúcalo v Terchovej, v Zuberci a vo Vysokých Tatrách. Hrajú Jana Oľhová, Marián Geišberg, Csongor Kassai, Kristína Svarinská či Miroslav Noga.

Nová pieseň Mariky Gombitovovej Ten príbeh za náš sen stál:

 

Chcete byť pravidelne informovaní o dianí v brandži? Odoberajte bezplatný newsletter Stratégií.

Zdroj: ik, TASR

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 05:08