Frajeri vo Vegas, jeden z filmov na Joj Cinema
StoryEditor

Ako naladiť JOJ Cinema (aktualizované)

14.10.2015, 20:37
Prichádza nová televízia z rodiny Joj. Pozrite sa, ako naladiť Joj Cinema a či bude v ponuke UPC, Skylink, Digi Slovakia, Magio TV, Fiber TV od Orange, Antik alebo Satro.

Aktualizácia 14. októbra: Zaradenie Joj Cinema ohlásilo aj Magio.

V pondelok 15. júna 2015 začala vysielať nová slovenská televízia Joj Cinema. Dá sa naladiť cez satelit a niektoré káblovky. Stratégie prinášajú podrobnosti.

Joj Cinema je rovnako ako ostatné filmové kanály na našom trhu spoplatnená - jej prevádzkovateľ Joj Group ju poskytne káblovým, satelitným a IPTV operátorom za poplatok, ktorý má byť podľa informácií DigiZone.cz 0,27 eur mesačne. Do ktorého balíka ju zaradia je na nich. Viac informácií.

Nová stanica vysiela na slovenskom a českom trhu s českým dabingom a ponúkne výlučne filmy. Viac o programovej ponuke.

Všetky informácie o Joj Cinema:

Prečítajte si tiež veľkú analýzu, aká je Joj Cinema

Ako si naladiť stanicu Joj Cinema, na akých frekvenciách ju nájdete? Prinášame prehľad:

SATELIT (DVB-S)

Skylink (Astra 23,5°E)

Joj Cinema bude v ponuke Skylinku v balíkoch "Mini a vyšších", teda Multi, Kombi, Multi HD a Komplet. Technické parametre pre naladenie novej stanice: DVB-S2, 11 797 MHz, polarizácia H, FEC 3/4, bitrate 29 500 kS/s

freeSAT by UPC

Zaradenie Joj Cinema do ponuky freeSAT zatiaľ nie je známe. Odporúčame postupovať podľa online inštrukcií alebo kontaktovať infocentrum na čísle 02/217 22 222.

Magio Sat

Od 15. októbra si môžu Joj Cinema naladiť aj zákazníci, ktorí majú Magio Sat, a to v balíku L.

ANTÉNA (DVB-T)

Televíziu Joj Cinema nebude možné naladiť cez anténu bezplatne. Ale dostala sa do ponuky platenej DVB-T služby Plustelka, nájdete ju v balíku Plustelka štandard. Prevádzkovateľ na jej pridanie odporúča spustiť automatické vyhľadanie nových staníc.

KÁBEL/IPTV/OSTATNÍ

UPC

V ponuke UPC zatiaľ stanica nebude, rokovania však prebiehajú. "V otázke možného zaradenia Joj Cinema do programovej ponuky UPC Digital rokujeme s vysielateľom tejto stanice. Rokovania zatiaľ neboli ukončené," potvrdil hovorca spoločnosti. Zákazníkom poskytne UPC informácie tu alebo telefonicky na čísle 02/594 22 222.

Antik

Joj Cinema by sa mohla objaviť v ponuke Antiku. "Máme záujem vysielať tento kanál v našej základnej ponuky, vyjednávania ešte prebiehajú, zatiaľ sme sa dohodli na dočasnom testovaní v rámci nášho základného balíka. Máme samozrejme záujem hlavne o HD verziu," uviedol pre Stratégie IPTV Manager Vlastimil Lakatoš Antiku.

Digi Slovakia / Digi TV

Joj Cinema je v ponuke Digi od októbra 2015.

Satro

Zaradenie Joj Cinema do ponuky Satra sa zatiaľ nechystá. "Ako každú stanicu aj túto najprv interne otestujeme a na základe zhodnotenia jej kvality sa rozhodneme o jej zaradení do ponuky," uviedol marketingový manažér Satra. Satro môžete kontaktovať tu.

FiberTV od Orange

Stanica zatiaľ vo FiberTV nebude. "V najbližších mesiacoch zaradenie stanice Joj Cinema neplánujeme," uvádza Orange a zdôvodňuje: "V aktuálnej programovej ponuke na to v tejto chvíli nevidime priestor." Orange odpovie zákaznícke otázky na čísle 0905 905 905 alebo online cez kontaktný formulár.

Magio TV – Telekom

Od 15. októbra si môžu Joj Cinema naladiť aj zákazníci Telekomu, a to v SD aj HD verzii: "Joj Cinema bude dostupná konkrétne pre zákazníkov s Magio IPTV vo filmovom programovom balíčku v SD kvalite, v rámci prémiového balíčku HD rodinný bude dostupná aj vo vysokom rozlíšení," uvádza televízia.

Martico

Zaradenie Joj Cinema do ponuky Martico zatiaľ nie je známe. Môžete kontaktovať zákaznícke centrum na čísle 043/4288309.

Slovanet

Zaradenie Joj Cinema do svojej ponuky plánuje Slovanet v priebehu júla. Viac informácií.

Televíziu Joj Cinema budú šíriť aj operátori CentroNet a KTR.

INTERNET

Vysielanie televízie Joj Cinema nebude možné sledovať cez internet.

Informácie o dostupnosti novej slovenskej TV sme získali z tlačových správ a od PR manažérov operátorov.

Zdroj: Ivan Krasko

01 - Modified: 2022-03-02 13:54:21 - Feat.: - Title: Televízia JOJ dnes oslavuje 20. narodeniny 02 - Modified: 2021-08-13 13:42:12 - Feat.: - Title: Televízia Joj predstavila jesenné novinky. V nových seriáloch stavila na emócie 03 - Modified: 2021-08-06 11:06:13 - Feat.: - Title: Platený videoportál aj športovú stanicu chceme spustiť už v tomto roku, hovorí obchodný riaditeľ skupiny JOJ 04 - Modified: 2021-03-12 09:55:21 - Feat.: - Title: Ranné noviny televízie Joj oslavujú tretie narodeniny 05 - Modified: 2021-03-08 11:36:02 - Feat.: - Title: TIPOS Talent týždňa je späť
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 18:52