StoryEditor

Vydavateľstvo Mafra Slovakia uvádza novinku - HN magazín.

29.10.2015, 18:16

HN magazín bude vychádzať každý piatok ako príloha Hospodárskych novín.

 

HN magazín vyjde prvýkrát budúci týždeň -  6. novembra, na titulnej strane s Andrejom Babišom, ktorý je zároveň majiteľom vydavateľstva, v ktorom Hospodárske noviny spolu s novým HN magazínom vychádzajú.

Vychádzame z faktu, že naši čitatelia okrem informácií a analýz hľadajú aj iný obsah,“ vysvetľuje šéfredaktorka Hospodárskych novín Marcela Šimková. „Chcú si oddýchnuť a zároveň sa dozvedieť viac. Viac o úspešných podnikateľoch, technológiách, spoločenskej situácií. A v tomto kontexte sa nesie aj obsahový koncept, ktorý sme pre HN magazín pripravili. Ide o oddychové, zaujímavé čítanie pre náročnejšieho čitateľa.“ 
 

 „O týždenníku diskutujeme minimálne rok a som rád, že sme túto myšlienku zmenili na realitu,“ hovorí Ivan Hamšík, riaditeľ obsahu vydavateľstva MAFRA Slovakia. „Z pohľadu koncepcie je to produkt, ktorý nám zapadá do portfólia titulov určených vzdelanej cieľovej skupine, ktorá sa sústreďuje okolo denníka Hospodárske noviny a našich odborných titulov. Práve im ponúkame benefit, špeciálnu prílohu Hospodárskych novín -  v podobe inteligentného obsahu pre inteligentných ľudí,“ upresňuje Hamšík.
 

 „Myšlienka prísť na trh s týždenníkom, je prirodzeným pokračovaním rozširovania aktivít vydavateľstva Mafra Slovakia,“ vysvetľuje Vladimír Mužík, šéf vydavateľstva.
 

Úvodný biznisovo zameraný rozhovor v týždenníku patrí Andrejovi Babišovi. Majiteľ Agrofertu a český minister financií hovorí aj o tom ako sa dnes dá podnikať s úspechom. Ďalšími zaujímavými témami sú Slováci, ktorým sa darí v zahraničí, či najlepšia slovenská architektúra, v podobe stavby, ktorá vyhrala v kategórii Rodinný dom na nedávnej súťaží CE ZA R.
 

Týždenník bude vychádzať na 68 stranách, prvé číslo HN magazínu vyjde 6. novembra. Hospodárske noviny v deň vychádzania HN magazínu zvýšia cenu, budú stáť 0, 99 centov. Cena pre predplatiteľov zostáva nezmenená.

 

Zdroj: red

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 01:39