StoryEditor

Personálne zmeny v TV Markíza

29.10.2015, 17:03
Podľa informácií Stratégií, ktoré nám potvrdila samotná TV Markíza, sa zmeny udejú na stoličke riaditeľa Centra marketingu.

Podľa informácie Stratégií, ktorú nám potvrdila samotná TV Markíza, sa zmeny udejú na stoličke riaditeľa Centra marketingu.

Podľa informácií Stratégií sa v TV Markíza majú udiať zmeny. Týkať sa majú pozície riaditeľa Centra marketingu, na ktorej momentálne pôsobí Michal Borec. Časť jeho doterajšej agendy bude prerozdelená medzi centrá programu, reklamy a PR. Podľa oficiálneho stanoviska TV Markíza, Michal Borec sa bude v najbližšej dobe sústrediť na prípravu 20. narodenín televízie Markíza a takisto bude organizovať všetky klientské a PR eventy televízie. Naďalej zotrváva vo funkcii predsedu správnej rady nadácie a takisto bude zodpovedný za ďalšie projekty v rámci talent management a online projekty. Túto spoluprácu bude zastrešovať jeho spoločnosť, ktorá bude kľúčovým partnerom televízie.

Michal Borec pracuje v TV Markíza od mája 2012, kedy pozíciu riaditeľa Centra marketingu prevzal po Martine Hrivnákovej. V novembri 2013 prevzal aj riadenie novovytvoreného oddelenia s názvom Centrum nových médií.

Stratégie zisťujú viac informácií.

Zdroj: pš

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 17:23