StoryEditor

Mediálka Penty oficiálne predstavila členov manažmetu

28.09.2015, 15:42
Noví členovia mediálnej agentúry Media and Digital Services prichádzajú z agentúry Digita.sk a Unimedia, ako aj z RTVS a združenia IAB.

Prvých štyroch členov manažmentu dnes potvrdila Stratégiám mediálka Penty - Media and Digital Services (MDS).

 

 

 

 

 

Prvou členkou užšieho vedenia je Michalea Slaninová, ktorá od polovice októbra bude v novej agentúre zastávať pozíciu Client service directora. Michaela Slaninová prichádza z pozície  Executive director v združení IAB. Pričom v združení IAB funkciu výkonnej riaditeľky prevezme od začiatku októbra Daša Karpelová.  Michaela  Slaninová získala množstvo skúseností z oblasti médií a marketingovej komunikácie jednak na strane mediálnych agentúr Ogilvy & Mather (WPP Group) ako Media director a tím líder v Starmedii (Starcom MediaVest Group), ako aj na strane zadávateľa, keď šesť rokov pôsobila na pozícii Marketing communication manager v spoločnosti T-Mobile (neskôr Slovak Telekom).

 

 

Agentúra MDS oznámila aj meno Digital directora.  Od prvého októbra sa ním stane  Branislav Jankovič, ktorý na novú pozíciu prichádza z agentúry digita.sk, kde pôsobil od roku 2011 ako Digital media&strategy director. Branislav Jankovič má skúsenosti  s prácou na strane média, keď pracoval vo vydavateľstve Starproduction, a to v rokoch 2009-2011, ako aj s prácou v mediálnej agentúre. V rokoch 2007 - 2009 pracoval v Unimedii.

 

 

 

Treťou  tvárou novej agentúry MDS je Peter Valentovič, ktorý nastupuje na pozíciu Buying director z agentúry Unimedia. V Unimedii pôsobil od roku 2007 ako Media Buyer senior. Predtým pôsobil ako marektingový manažér vo vydavateľstve Verlag Dashofer.

 

 

 

 

Zatiaľ posledným menom v novej agentúre je Tomáš Huňa, a to na pozícii  Research and analytics directora. Tomáš Huňa má bohaté pätnásťročné analytické a prieskumné skúsenosti na strane klientov: Heineken (2000-2004), Kofola (2008-2012), prieskumnej spoločnosti United Consultant (2005-2008). Jeho posledným zamestnaním bola RTVS, kde bol aj členom metodickej komisie PMT.

 

Nový tím bude pracovať pod vedením Michala Teplicu, ktorý do agentúry Media and Digital services prišiel z agentúry Digita.sk ešte v lete tohto roka. Stratégie o tom informovali medzi prvými, prečítajte si tu: http://strategie.hnonline.sk/spravy/reklama-digital/potvrdene-michal-teplica-bude-sefom-medialnej-agentury-penty

Mediálna agentúra Media and Digital Services predstavila okrem nových členov svojho tímu aj logo.

Podľa šéfa agentúry, Michala Teplicu, by do konca roku 2015  mala agentúra disponovať tímom 20 ľudí, ktorí postupne prídu  z existujúcich mediálnych a digitálnych agentúr. Od začiatku roka 2016  by mala agentúra servisovať klientov patriacich do portfólia finančnej skupiny Penta.

Zdroj: pš

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 10:40