StoryEditor

McDonald's ukazuje v reklame škaredé jedlo

26.02.2016, 23:00
Fasfoodové reťazce sa vždy snažia, aby ich jedlo v reklamách vyzeralo perfektne. McDonald’s sa teraz pokúša o inú taktiku.

Spoločnosť v utorok zverejnila nové video, ktoré ukazuje rozbíjajúce sa vajíčko nad horúcou platničkou.  Po rozbití časť vajíčka dopadne mimo formičky, ktorá pomáha vytvoriť dokonalé volské oká. Ďalšia ich reklama nedávno zobrazovala ako na stôl dopadá bravčový McMuffin s omrvinkami letiacimi všade navôkol.

Tieto videá patria k najnovším reklamám zo série, ktorú McDonald’s spustil pred pár týždňami. Je v nich vidieť ako sa jedlo z McDonald’s pripravuje. Reklamná agentúra JWT v roku 2014 predpovedala, že reklamy na potraviny začnú zobrazovať „škaredosť.“

„Nedokonalosť a dokonca „škaredosť“, zvláštne, rozhádzané a poškodené – to všetko si nájde svoje miesto v dnešnom svete, ktorý je úhľadne naleštený,“ hovorí spoločnosť v správe.

Zábery jedla pripravovaného v McDonald’s majú pravdepodobne bojovať proti dojmu, že ich jedlo nie je čerstvo pripravované. McDonald’s v minulosti čelil fámam, že používa „ružový sliz“ v hovädzom mäse alebo otázkam, prečo sa ich jedlo nekazí? Zákazníci zatiaľ na reklamy reagovali pozitívne. Videami o nedokonalom jedle baví zatiaľ McDonald's na svojom twitter účte, ale môžete si ich pozrieť aj na businessinsider.com, ktorý o kampani informoval. 

 

Zdroj: eb.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
17. apríl 2024 00:27