StoryEditor

Union si vybral novú agentúru. Je ňou THIS IS LOCCO

02.03.2016, 20:41
Union poisťovňa a Union zdravotná poisťovňa by mali odteraz komunikovať jednotne.

Komunikácia Union poisťovne a Union zdravotnej poisťovne bude po novom jednotná. Poisťovňa si na to vybrala agentúru THIS IS LOCCO, s ktorou má už predošlé skúsenosti. V minulosti pripravovala pre poisťovňu kampaň. Union si agentúry vyberal v tendri, v ktorom súperili 4 agentúry. 

Managing director agentúry, Ivan Dvoran, hovorí: „Vytvorenie spoločného konceptu, ktorý zastreší  zdravotné, cestovné a havarijné poistenie zároveň, nebolo úplne jednoduché. Veľmi sa však tešíme, že sme získali značku, ktorej sami veríme. Union funguje na princípe transparentnosti a empatie, o ktorých budeme radi a hrdo informovať v novej kampani."

Hľadali sme skúsenú kreatívnu agentúru, ktorá nám pomôže s tým, aby značka Union naďalej rozvíjala svoju povesť transparentnej, nezávislej, inovatívnej a na spokojnosť klienta orientovanej poisťovne. Víťazná agentúra prišla so zrozumiteľným, nápaditým a kompaktným konceptom, ktorý zjednotí vizuálnu aj komunikačnú prezentáciu komerčnej a zdravotnej poisťovne“, hovorí Marek Kopča, šéf marketingu Union poisťovne a Union zdravotnej poisťovne.

Union odštartuje spoluprácu s agentúrou THIS IS LOCCO komunikačnou kampaňou v televízii, rádiu, outdoore a digitále.  

THIS IS LOCCO už pre Union poisťovňu kampaň pripravoval a to v čase, keď poisťovňa komunikovala krytie liečebných nákladov na dovolenke. 

 

Union poisťovňu môžete poznať od Ružových kukláčov z roku 2009 - kampaň, v ktorej kukláči s ružovými maskami z pančúch trestali nezodpovedných vodičov. Nápad bol od agentúry Wiktor Leo Burnett.

 

Neskôr v roku 2012 pod komunikáciu Union poisťovne bola podpísaná Zaraguza, ktorá touto prácou odštartovala projekty pre offline. Dovtedy sa profilovala ako digitálna agentúra.

Union poisťovňa patrí do medzinárodnej skupiny Achmea, do ktorej zároveň patrí i Onlia - online poistenie, ktorej kampaň pripravuje tiež THIS IS LOCCO

 

Zdroj: Erika Brindzová

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 05:06