StoryEditor

Orange zaraďuje do svojej programovej ponuky dve nové stanice: Mňam a Mňau

23.08.2017, 15:51
Autor:
TSTS
Televízna stanica Mňam TV je súčasťou základného balíka, Mňau TV je súčasťou balíka hobby.

Programová ponuka Orangeu sa rozšírila o dve nové televízne stanice. Zaradenie Mňam a Mňau TV od vysielateľa S&P Broadcasting poteší najmä milovníkov chutného jedla, deti a tiež priaznivcov domácich maznáčikov.

Televízna stanica Mňam TV je po novom súčasťou základného balíka Orangeu a Mňau TV je súčasťou Balíka hobby.

V ponuke Mňam TV sú zábavné a inšpiratívne relácie z oblasti varenia a životného štýlu. Prvá výlučne česká televízna stanica o varení ponúka pohľad do sveta najlepších kuchárov. Medzi úspešné kuchárske show na Mňam TV patria Chlap za platňou s Martinom Polačkom, Tetovaný chef s Markom Pavalom, Sladká Adie s Adelou Srbovou, Veget s Klárkou s Klárkou Hájkovou, Láďov Orient Express s Láďom Dvořákom a Lukovo spokojídlo s Lukom Grunshawom.

Jedným z najúspešnejších formátov na Mňam TV je show Pravá Itália s Riccardom. Divákom ponúka exkluzívny pohľad do zákulisia talianskych reštaurácií za sprievodu šéfkuchára Riccarda Lucque. Je majiteľom úspešných reštaurácií v Prahe a v seriáli predstavuje talianskych dodávateľov, najobľúbenejšie pokrmy, talianske recepty a tiež vlastnú cestu za úspechom.

Orange

​​Mňau TV ponúka zábavné a roztomilé videá s domácimi maznáčikmi, ktoré zabavia nielen milovníkov zvierat, ale aj deti. Videá rozdelené do 15-minútových blokov sú zaradené do kategórií Čas na hranie, Deti a maznáčikovia či Zvieratká v divočine. Obsah Mňau TV tvoria nielen svetové videá, ale aj divácke príspevky. Mňau TV predstavuje zábavu 24 hodín denne a 7 dní v týždni.

,,Rozšírenie distribúcie staníc Mňam a Mňau TV na Slovensku je našou dlhodobou stratégiou. Teší nás, že naše stanice si môžu od polovice augusta naladiť aj zákazníci Orangeu. Verím, že naša obsahová ponuka ich nadchne a spoločne prinesieme našim divákom relácie, ktoré budú s radosťou sledovať. Našim cieľom je divákom ponúknuť aj slovenský obsah, v roku 2018 plánujeme program so slovenským obsadením. Zároveň podnikáme ďalšie kroky k tomu, aby sa naše stanice dostali k čo najviac slovenským divákom,“ uvádza Pal Milkovics, CEO spoločnosti S&P Broadcasting.

O spoločnosti S&P Broadcasting:
S&P Broadcasting je medzinárodná televízna a mediálna spoločnosť riadiaca TV Mňam a TV Mňau na Slovensku a v Českej republike. Spoločnosť vedie CEO Pal Milkovics, ktorý má dlhoročné skúsenosti s televíznou produkciou, predovšetkým v zahraničí. Generálnou manažérkou je Naďa Fidrmucová, ktorá donedávna zastávala pozíciu prevádzkového riaditeľa oboch staníc.
S&P Broadcasting ponúka pokrytie 360o mediálnych služieb pre online i printové médiá. S&P Broadcasting produkuje celý obsah lokálne a ponúka tak divákom 100% originálny program. Od septembra sa na obrazovky vrátia aj zahraniční kuchári, ako napríklad populárny Jamie Oliver alebo Annabel Langbein, a tiež relácie Vlasatí motorkári či Dievčatá z kuchyne.
V blízkej dobe by sa mala ponuka S&P Broadcasting rozšíriť o ďalšie tematické stanice: Kutil TV, Mudr TV a Trhák TV. V súčasnosti sleduje Mňam a Mňau TV na území Slovenska celkom 790 000 domácností. Predplatitelia programových balíčkov na území Českej republiky dostávajú každý mesiac navyše zadarmo lifestylový magazín Mňam, ktorý je plný chutných receptov a zaujímavostí zo sveta varenia.
S&P Broadcasting prevádzkuje pre priaznivcov chutných jedál taktiež gastronomický web imnam.cz, ktorý je plný chutných receptov, zdravých tipov a kuchárskych blogov.

01 - Modified: 2023-11-30 14:08:24 - Feat.: - Title: Orange zveruje svoje mediálne plánovanie a stratégiu agentúre EssenceMediacom 02 - Modified: 2023-09-04 14:09:54 - Feat.: - Title: Orange predstavuje nový komunikačný koncept. V centre pozornosti je "čLOVEk" 03 - Modified: 2023-07-20 13:20:17 - Feat.: - Title: Orange si vybral novú kreatívnu agentúru 04 - Modified: 2023-07-10 11:40:42 - Feat.: - Title: Mobilný operátor 4ka získa prístup do 4G siete Orange na najbližšie 3 roky 05 - Modified: 2023-07-06 13:11:39 - Feat.: - Title: Slovensku stále vládne hokej, najúspešnejšie kampane má Kaufland
menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 03:21