StoryEditor

Tradičný Deň otvorených dverí prilákal do Markízy takmer 28-tisíc ľudí

28.08.2017, 11:00
Autor:
TSTS
21. narodeniny oslávila televízia Markíza počas tradičného letného eventu.

Herecké a moderátorské hviezdy, špeciálni hostia, zaujímavý program a množstvo atrakcií – také boli v poradí už 21. narodeniny televízie Markíza počas veľkého letného eventu, Dňa otvorených dverí (DOD). V sobotu 26. augusta 2017 prilákal do areálu slovenskej televízie v Záhorskej Bystrici takmer 28-tisíc návštevníkov z celého Slovenska.

TV Markíza

​​DOD ráno prestrihnutím symbolickej pásky slávnostne otvoril generálny riaditeľ skupiny Markíza Matthias Settele, atmosféru dotvárala okrem potlesku návštevníkov aj bubnová šou Campana Batucada a tanečná skupina známeho choreografa Miňa Kereša.

„Je úžasné, koľko ľudí tento rok navštívilo náš Deň otvorených dverí. Je pre nás veľkou cťou, že majú radi našu televíziu a budeme naďalej robiť všetko pre to, aby sme im ponúkali najlepšiu rodinnú televíziu na Slovensku. Ďakujeme našim fanúšikom za návštevu domova televízií Markíza, Doma a Dajto. Už teraz sa nevieme dočkať, že sa uvidíme opäť o rok,“ povedal Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

TV Markíza

​Najväčším prekvapením pre návštevníkov bol rozhodne svetoznámy motivačný tréner Chris Powell, hviezda celosvetovo úspešnej reality šou Extrémne premeny – Druhá šanca na život, ktorá už o pár dní v slovenskej verzii štartuje aj na obrazovkách televízie Markíza. Charizmatický Američan navštívil Slovensko pred niekoľkými mesiacmi a teraz sa vrátil aj so svojou manželkou Heidi.

TV Markíza

​Ďalším výnimočným hosťom bola krasokorčuliarska legenda, dvojnásobný olympijský víťaz, trojnásobný majster sveta a šesťnásobný majster Európy, Pán ľadu, Jevgenij Pľuščenko.

TV Markíza

​Návštevníci sa tiež mohli osobne zoznámiť s najočakávanejšími televíznymi projektmi jesene a ich protagonistami. V Let's Dance stane si zatancovali s profesionálnymi tanečníkmi, kde prebiehali tanečné workshopy a rôzne zaujímavé súťaže. V stane Pevnosti Boyard čakali na návštevníkov rôzne disciplíny, v ktorých si mohli vyskúšať svoje vedomosti, postreh a rýchlosť, ale aj odvahu. Stretnúť a odfotiť sa mohli premiérovo aj s hlavnými protagonistami nového kriminálneho seriálu Rex - Jurajom Bačom a jeho štvornohým hereckým kolegom.

TV Markíza

​​Obrovský záujem už tradične vyvolala autogramiáda hercov z obľúbených pôvodných seriálov Búrlivé víno a Horná Dolná. Svoje podpisy rozdali tisíckam záujemcov napríklad Vladimír Kobielsky, Kristína Turjanová, Marek Majeský, Nela Pocisková, Filip Tůma, Zuzana Vačková, Juraj Loj, Ivan Letko, Matej Landl, Laura Hritzová, Braňo Deák a mnohí ďalší.

TV Markíza

​​Svoje podpisy rozdávali tiež moderátori a redaktori známi z markizáckych relácií, účastníci reality šou Farma, súťažiaci zo šou Tvoja tvár znie povedome, ale aj onedlho štartujúcich nových sérií tanečnej šou Let’s Dance a legendárnej dobrodružnej súťaže Pevnosť Boyard.

TV Markíza

​O bohatý program na pódiu a skvelú zábavu sa postarali hudobné vystúpenia Heleny Vondráčkovej, Dary Rolins, Nely Pociskovej, Emmy Drobnej, Roba Opatovského, Márie Čírovej, Tomáša Bezdedu, zahrala aj kapela HEX, Cigánski diabli a mnohí ďalší.

TV Markíza

​Na DOD bolo slávnostne pokrstené úplne nové televízne štúdio, ktoré mali návštevníci možnosť vidieť prvý raz na vlastné oči. Deti sa stretli s postavičkami z obľúbenej rozprávky Madagaskar a dosýta vybláznili na HÝBSA atrakciách, ako sú rôzne preliezačky a nafukovačky.

TV Markíza

01 - Modified: 2019-08-18 11:23:47 - Feat.: - Title: Na DOD prišlo do Markízy viac ako 22-tisíc návštevníkov 02 - Modified: 2018-08-24 10:36:19 - Feat.: - Title: Na DOD do Markízy prídu Oteckovia, Susedia aj telenovelová megahviezda
menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 04:09