Ararat
StoryEditor

Na slovenský trh prichádza 15-ročný Ararat Vaspurakan, najsladšie brandy tejto značky

08.11.2017, 09:18
Autor:
TSTS
Dobrá správa pre slovenských milovníkov kvalitného brandy: od konca októbra si už aj u nás bude možné zakúpiť 15-ročný Ararat Vaspurakan. Toto superprémiové brandy sa vyznačuje príjemne sladkastou chuťou, čo lahodí najmä dámam.

Príbeh Araratu Vaspurakan sa začal písať pred mnohými rokmi, kedy ho prvýkrát namiešali študenti na počesť svojho vynikajúceho mentora a talentovaného tvorcu Markara Sedrakyanova. Práve jeho rodisko, ktoré bolo kedysi považované za raj na zemi, dalo názov tomuto výnimočnému brandy, ktoré je dodnes symbolom hlbokého rešpektu a uznania zručnosti. Pokladá sa preto za ideálny dar pre všetkých kolegov, priateľov či blízkych, ktorým chce človek vyjadriť srdečnú vďaku. Symbolicky si ním pripíjame „Na všetkých, ktorí napĺňajú naše životy“. Výnimočná kombinácia vôní korenia, kávy a dreva v spojení s jemnou sladkou chuťou arménskeho sušeného ovocia očarí zmysly každého, kto po tomto výnimočnom nápoji siahne.

„Ararat Vaspurakan vznikol ako vyjadrenie vďaky pre výnimočnú osobnosť a svoje meno dostal po oblasti, ktorú ľudia považovali za magické miesto. Sme preto radi, že toto výnimočné pätnásťročné brandy môžeme priniesť aj na slovenský trh a každý ho bude môcť symbolicky venovať človeku, ku ktorému cíti vďačnosť za to, že napĺňa jeho život. Vaspurakan je najsladším a najjemnejším členom z rodiny Araratu, preto ho podľa nás ocenia predovšetkým dámy,“ predstavuje novinku na slovenskom trhu Matúš Kollár, brand manažér značky Ararat.

Toto superprémiové brandy si od konca októbra môžete vychutnať aj na Slovensku. Jeho výhradným distribútorom pre slovenský trh je spoločnosť Pernod Ricard Slovakia.

01 - Modified: 2016-10-28 17:28:18 - Feat.: - Title: Značka brandy Ararat oživuje marketing
menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 18:10