FRAIS
StoryEditor

FRAIS oslávil 9. narodeniny

27.11.2017, 14:36
Autor:
TSTS
Bratislavský inštitút zdravia a krásy, ktorý bol partnerom tohtoročnej Miss Universe a tiež odborným partnerom televíznej relácie televízie Markíza O desať rokov mladší, má už 9. rokov. Počas osláv otvoril pre návštevníkov aj svoje brány. Najväčší záujem bol o konzultácie.

Už 9 rokov na trhu a viac ako 10 000 spokojných klientov oslávil Inštitút zdravia a krásy FRAIS. Pri tejto príležitosti zároveň otvoril brány aj pre ďalších záujemcov, pre ktorých boli k dispozícii jednotliví lekári inštitútu aj Centra liečby bolesti PAIN CLINIC, ktoré je jeho súčasťou. Nechýbala ani čerstvá 1. vicemiss súťaže Miss Universe a zároveň Miss FRAIS Frederika Samuelová.

„Za ten čas sme vyrástli na výborne vybavenú kliniku, ktorá v jednom zariadení unikátne spája starostlivosť o zdravie so starostlivosťou o krásu v súlade s trendmi anti-agingovej medicíny. Ukazujeme, že tento úspešný model, aký napríklad už dlho funguje v USA, sa dá uskutočniť aj u nás. Samozrejme, našou veľkou devízou sú najmä špičkoví odborníci, ktorí profesionálne zvládajú starostlivosť o pacientov a všetky zákroky,“ podotkla pri tejto príležitosti počas stretnutia s novinármi riaditeľka Inštitútu zdravia a krásy FRAIS MUDr. Vanda Przewlocka, PhD. Názov inštitútu FRAIS znamená z francúzskeho prekladu „sviežosť“ a to je aj motto starostlivosti v rámci estetickej medicíny. V rámci Centra liečby bolesti PAIN CLINIC je zas mottom starostlivosť a liečba pacienta bez bolesti, kde dáva klinika dôraz tak na odbornosť lekárov a ďalšieho personálu, ako aj špičkové vybavenie zariadenia.

Oslavu narodenín odštartovali dni otvorených dverí 13. a 14. novembra, počas ktorých si mohli záujemcovia prezrieť priestory a dozvedieť sa o službách a ponukách FRAIS a PAIN CLINIC. Jednou zo sprievodkýň dňa otvorených dverí bola aj čerstvá prvá vicemiss súťaže Miss Universe a zároveň Miss FRAIS Frederika Samuelová, ktorá prezradila nielen typy starostlivosti o seba, ale v rámci estetickej medicíny sa zverila aj do rúk personálu FRAIS.

Deň otvorených dverí ukázal veľký záujem o informácie o zákrokoch estetickej medicíny, ale aj o kozmetické úpravy. „Naši lekári poskytovali počas dňa otvorených dverí bezplatné konzultácie, o ktoré bol veľký záujem,“ podotkla aj Vanda Przewlocka. Záujemcovia si tiež napríklad mohli dať bezplatne vyšetriť znamienka či konzultovať so skúseným  plastickým chirurgom MUDr. Martinom Dziubanom.

„Na stránke www.frais.sk sa snažíme jednotlivé zákroky čo najlepšie vysvetliť, ale osobné konzultácie u lekára sú, samozrejme, lepšie,“ dopĺňa. Podľa nej lekár vždy dokáže odporučiť vhodné postupy, aby bol výsledok liečby čo najlepší. „Samozrejme, nie všetko sa dá korigovať. Bolo by od nás neetické sľubovať veci, ktoré sa jednoducho nedajú,“ upozornila.

Za 9 rokov klinika rozšírila svoje portfólio služieb tak, že poskytuje služby a zákroky v rámci kozmetiky, estetickej medicíny, plastickej chirurgie, gynekológie a liečby bolesti, kde ponúka aj laserové a endoskopické zákroky. Aktuálne kladie veľký dôraz aj na liečbu inkontinencie laserovým zákrokom, ktorý je vhodný napríklad aj pre mamičky po pôrode. Novinkami v roku 2017 sú endoskopické operácie chrbtice, ktoré sú v zahraničí veľkým trendom. „V roku 2018 by sme chceli ďalej rozširovať naše produktové portfólio služieb. Napríklad v odbore plastickej chirurgie ponúkneme našim klientom úplnú novinku – laserovú liposukciu LipoLife 3G,“ prezrádza k novinkám riaditeľka Vanda Przewlocka

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 23:55