StoryEditor

Východoslovenské Kiss Rádio prichádza s viacerými novinkami

16.01.2018, 08:48
Autor:
TSTS
Má nové vysielacie štúdio aj hudobné džingle. Naspievali ich Lukáš Adamec a Katka Kamencová. Výrobu zabezpečila americká spoločnosť Reel World.

Moderátori Kiss Rádia sa od pondelka 15. januára prihovárajú poslucháčom z nového vysielacieho štúdia, ktoré sa po dizajnovej a technologickej stránke vyrovná slovenským „celoploškám“. Programová štruktúra zostáva nezmenená, no výrazným novým prvkom je zvuková grafika.

Hudobné džingle so sloganom rádia „Milujeme východ“, ktorý KISS RÁDIO uviedlo po rebrandingu v máji 2017, sa nahrávali v septembri vo Viedni. Výrobu zabezpečila americká spoločnosť Reel World, ktorá patrí k svetovej špičke v produkcii imidžovej zvukovej grafiky.

Nové jingle naspievali ako inak východniari - úspešný víťaz Československej Superstar Lukáš Adamec, ktorý nedávno prerazil hitom Horúca láska a speváčka Katarína Kamencová, ktorá na seba vlani upozornila aj stvárnením vedľajšej úlohy v úspešnom slovenskom filme Piata loď. Voľbu hlavných protagonistov sme konzultovali s producentom spoločnosti Reel World, pričom sme i v tomto smere chceli demonštrovať náš lokálpatriotizmus. Speváci sa skvele dopĺňajú a aj po ľudskej stránke predstavujú všetko to, čo k východu cítime a čo v nás evokuje - Lukáš je povestný svojim východniarskym temperamentom a živelnosťou, a nežná Katka asociuje emocionálne väzby k domovu. Obaja sú hrdí východniari a veľkí profesionáli. Z výsledku spolupráce sme nadšení a veríme, že si naše nové džingle budú poslucháči čoskoro sami pospevovať," vyjadrila sa Jana Poľová, šéfredaktorka KISS RÁDIA.

Video zo zákulisia nahrávania jinglov doplnené o rozhovory s Lukášom Adamcom a Katkou Kamencovou:

​Na novú zvukovú grafiku KISS RÁDIO upozorňuje aj v novej telefonickej súťaži KTO SPIEVA, VYHRÁVA. Úlohou súťažiacich je zaspievať v živom vysielaní jeden z nových džinglov. Cenu dostáva každý súťažiaci. Najzaujímavejší spevácky výkon získa každý deň bonusovú výhru.

KISS rádio je regionálna komerčná rozhlasová stanica s pokrytím vo východoslovenských metropolách – Košice, Prešov. Rádio s viac ako desaťročnou tra­díciou prechádza po začlenení do mediálneho domu KOŠICE:DNES modernizáciou vo svojej forme i obsahu, vo formáte AC. Ponúka atraktívne relácie, zameriava sa na kvalitnú hudbu a regio­nálne informácie. Media representative: KRATKY GLOBAL: MEDIA, a.s.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 00:33