TV RiK
StoryEditor

Detské relácie z TV RiK vysiela v nedeľu ráno TV PLUS

19.01.2018, 16:49
Autor:
TSTS

Od januára si môžu detskí diváci pozrieť relácie televízie RiK aj na voľne dostupnej stanici PLUS, ktorá ich vysiela každú nedeľu po deviatej ráno.

Vzhľadom na veľký dopyt divákov sa JOJ Group rozhodla zaradiť najpopulárnejšie detské relácie z vlastnej tvorby TV RiK aj do programovej štruktúry televízie PLUS, ktorá zábavno-náučné formáty ako Zabi nudu, Sníček alebo Rapotáčik vysiela v nedeľu ráno.

„Toto rozhodnutie bolo logické, keďže chceme byť čo najbližšie k detskému divákovi. Našu televíziu RiK si môže naladiť veľký počet domácností, no ešte stále sa nájdu aj také, kde to nie je možné. Preto sme sa rozhodli, že populárne relácie z našej produkcie zaradíme do víkendového vysielania aj na PLUSke,“ ozrejmila marketingová manažérka TV RiK Františka Fedor.

Najväčšími benefitmi detskej televízie RiK, ktorá je na slovenskom trhu od roku 2015, sú vysielanie v domácom jazyku a vlastná tvorba.

V relácii Sníček sa deti naučia napríklad o svetadieloch či o vesmíre, alebo prečo je dôležitá recyklácia odpadu. Nová relácia Rapotáčik pomáha rodičom s logopedickými problémami, ktoré sú medzi deťmi čoraz častejšie. Pri jej tvorbe televízia úzko spolupracovala napríklad s renomovanou logopedičkou Luciou Palugyayovou. V relácii Zabi nudu zasa moderátorky Maťa a Miška učia deti vyrábať rôzne vtipné aj užitočné predmety do domácnosti.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
17. apríl 2024 20:09