MastersGate
StoryEditor

Hlasujte za najlepší eshop

22.03.2018, 14:20
Autor:
TSTS
Vďaka špeciálnemu projektu MastersGate pre rozvoj e-shopov.

MastersGate je jedinečný projekt pre rozvoj eshopov.  Súťažiacim ponúka unikátnu a bezplatnú možnosť maximalizovať svoje obraty a zisky v skutočne krátkej dobe ako to v minulosti dokázali eshopy Dedoles, GymBeam či eyerim.


Hlavnými cieľmi tohto ročníka je rozvoj a rast eshopov, export, zdieľanie know-how a sprostredkovanie príležitostí pre aktívny networking. Odbornými garantmi projektu sú agentúry ui42, ui42 digital, daren&curtis a Volis International. Jedným z hlavných partnerov projektu je program Google Partners, vďaka čomu bude obohatený nielen program konferencie, no aj akceleračný balíček pre víťazov súťaže, ktorý obsahuje aj exkluzívne konzultácie od expertov z Google.

Súťaž poskytuje priestor aj pre názor verejnosti, ktorá môže zahlasovať za svoj obľúbený eshop od utorka, 20. marca 2018. Slávnostné vyhlásenie víťazov sa uskutoční na podujatí MastersGate Summit, v dňoch 5.-6. júna 2018, ktoré ponúka jedinečnú príležitosť stretnúť speakrov zo spoločností Google a Facebook ako aj mentálneho kouča Jaromíra Jágra, Mariána Jelínka.

Každý, kto sa chce pripojiť k úspešným podnikateľským príbehom, v praxi využiť odovzdávané know-how, od uznávaných markektingových odborníkov a partnerov súťaže, či nadviazať nové obchodné kontakty počas networkingu, dvere tohto ročníka súťaže MastersGate sú otvorené. Stačí vyplniť bezplatnú prihlášku do 20. apríla 2018 na webe http://www.mastersgate.com/sutaz.


Súťažiaci si majú možnosť zmerať sily v štyroch hlavných kategóriách a byť ocenení  dvoma špeciálnymi cenami. V aktuálnom ročníku sú pre súťažiacich pripravené 4 hlavné súťažné kategórie:
1. Bricks To Clicks
2. Exporters
3. Rising Stars
4. Business To Business

Do každej z nich sa môžu prihlásiť eshopy spĺňajúce stanovené kritériá. Do kategórie „Bricks To Clicks“ sa môžu prihlasovať obchodníci a výrobcovia, ktorí vlastnia kamenné obchody alebo väčšiu distribučnú sieť a svoje produkty predávajú online alebo prechádzajú na online predaj.

V kategórii Exporters si medzi sebou zmerajú sily stredné a veľké eshopy s rastúcim potenciálom na domácom trhu a víziou expandovať za hranice svojej krajiny.

V kategórii Rising Stars budú súťažiť malé a stredné eshopy, ktoré aktuálne štartujú svoj online biznis, ich ambície však siahajú
ďaleko za hranice tohto bodu.

Vo štvrtej kategórii Business to Business budú súťažiť eshopy a weby, ktoré ponúkajú svoje produkty a služby ďalším obchodníkom (tzv. B2B). Finalisti súťaže získavajú aj dôležitý feedback o aktuálnom fungovaní ich eshopu/webu a iné bonusy napríklad v podobe automatického vstupu na akceleračný Boot camp a 5 jesenných akceleračných školení organizovaných v rámci MastersGate Academy. 

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 17:25