Nexteria
StoryEditor

Novým klientom PR agentúry Kharisma je vzdelávacia organizácia Nexteria

04.04.2018, 15:04
Autor:
TSTS

Nezisková organizácia Nexteria má na Slovensku jedinečné zastúpenie v oblasti vzdelávania a prepájania biznis sveta s mladými, nadanými študentmi. PR agentúru Kharisma spojili s Nexteriou rovnaké hodnoty a vízia budúcnosti Slovenska, z ktorého mladí ľudia neutekajú, ale aktívne sa podieľajú na rozvoji krajiny.

Vzdelávacia inštitúcia Nexteria sa snaží svojim študentom vštepiť hodnoty, akými sú pokora, služba verejnosti, sebadisciplína. Podporuje mladých ľudí, aby sa stali motormi  pozitívnych zmien v biznise, politike či iných kľúčových oblastiach spoločnosti a to sú hodnoty, ktoré oceňuje aj PR agentúra Kharisma.

Našou úlohou bude pomocou zvýšeného povedomia o Nexterii prispieť k zlepšeniu vzdelávacieho prostredia na Slovensku. Nexteria je veľmi inšpiratívna nezisková organizácia s množstvom zaujímavých a šikovných ľudí, ktorí si zaslúžia zviditeľnenie,“ uviedla Kristína Čambalová, riaditeľka agentúry.

Spolupráca  Kharismy a Nexterie sa plánuje orientovať najmä na zvýšenie povedomia o trojročnom rozvojovom programe pre študentov Nexteria Leadership Academy. Štúdium je zamerané na rozvoj zručností, akými sú kritické myslenie, komunikačné a interpersonálne zručnosti, vedenie tímu či networking.

V Nexterii sa snažíme o to, aby mladí a šikovní ľudia neodchádzali za hranice, ale vytvárali priaznivé prostredie doma na Slovensku. V tomto našom snažení hľadáme partnerov, ktorí majú tiež takúto víziu. Preto sme radi, že sme našli agentúru, ktorá chce ísť spoločne s nami za týmto cieľom,“ uvádza riaditeľ Nexterie Tomáš Hasala.

O neziskovej organizácii Nexteria

Nexteria sa venuje rozvíjaniu mladých ľudí, a to nielen v oblasti budovania schopností a prípravy do praxe, ale aj rozvoja charakteru k morálnemu konaniu. Pôvodný názov organizácie bol Manageria. Bola založená v lete 2008 v Bratislave a za deväť rokov sa do jej aktivít zapojilo už vyše tritisíc študentov. Nosným programom je Nexteria Leadership Academy. Viac informácií nájdete na www.nexteria.skwww.facebook.com/nexteria.

01 - Modified: 2022-06-16 12:54:07 - Feat.: - Title: Novým klientom agentúry Kharisma je developer Bukna & Laurinčík 02 - Modified: 2020-11-30 15:08:41 - Feat.: - Title: PR agentúra Kharisma má nového klienta 03 - Modified: 2018-07-05 10:53:39 - Feat.: - Title: Kharisma má nového klienta. Podpísala zmluvu s Colibri Aircraft 04 - Modified: 2018-05-09 14:33:46 - Feat.: - Title: Ebix posilňuje komunikáciu spoluprácou s PR agentúrou Kharisma 05 - Modified: 2017-03-09 13:00:26 - Feat.: - Title: Andrea Čurná je od apríla novou posilou pre Kharismu
menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 20:32