Business Lease Slovakia: Lucia Čišková za asistencie moderátora Martina Chynoranského urobila slávnostný rez torty
StoryEditor

Business Lease oslávila 20. rokov na Slovensku

14.06.2018, 14:21
Autor:
TSTS
Spoločnosť odštartovala veľkolepú oslavu oznámením viacerých prelomových inovatívnych riešením v mobilite a zmenou korporátnej identity, základom ktorej sa stala vášeň pre mobilitu.

Industriálna budova starej Mlynice v Bratislave s historickými betónovými sýpkami sa v posledný májový večer postupne zapĺňala hosťami aj hostiteľmi. Spoločnosť Business Lease Slovakia si pre svoju oslavu 20. narodenín vybrala vskutku príznačné miesto. Impozantná svetlá výška priestoru a fúzia pôvodnej industriálnej architektúry s novým architektonickým konceptom zahalená do náladového svetla v korporátnych farbách BL vdýchla nielen budove čaro inovatívneho, ale podčiarkla aj odštartovanie nových inovácií samotnej spoločnosti.

„Rok 2018 je pre Business Lease Slovakia zlomový. Tak ako pred dvadsiatimi rokmi bol Business Lease úplne prvou lízingovou spoločnosťou, ktorá priniesla produkt operatívneho lízingu na Slovensko, dnes je Business Lease opäť prvou spoločnosťou, ktorá má plán a víziu. Dnešným dňom sa mení z tradičnej lízingovej spoločnosti na poskytovateľa komplexných služieb mobility,“ podotkla v príhovore výkonná riaditeľka Business Lease Slovakia Lucia Čišková, keď ju na pódium nečakane vtiahli tanečníci zo skupiny CreDance. Tí boli totiž až do príhovoru výkonnej riaditeľky vmiešaní medzi hostí spolu s členmi Anabel band ako čašníci, no pri tónoch kapely zrazu odložili tácky a majstrovsky zmenili barový pult pod javiskom na tanečný parket. Následne Lucia Čišková hostí aj oficiálne privítala. Sparing partnerom bol moderátor Martin Chynoranský.

Ako Lucia Čišková podotkla, takto presne pred dvadsiatimi rokmi sa holandská spoločnosť Business Lease Group rozhodla expandovať do strednej a východnej Európy vrátane Slovenska. Začala ponúkať produkt operatívneho lízingu, čo na tú dobu chcelo veľa odvahy, keďže myšlienka ponúknuť produkt „auto a k nemu všetky súvisiace služby“ bez toho, aby klient auto vlastnil, bola vtedy čistý science fiction. Kultúra slovenského národa bola veľmi zaťažená na túžbu veci vlastniť. Dnes ponúka spoločnosť operatívny lízing, správu vozidlového parku, krátkodobý prenájom cez vlastnú požičovňu a osobný lízing, teda operatívny lízing pre fyzické osoby. „Budú tieto produkty stačiť aj na ďalších dvadsať rokov?“ opýtala sa hostí Lucia Čiková. „Nie, nebudú, potreby a preferencie klientov sa menia, a to si Business Lease uvedomuje, preto inovuje. Vieme, že auto bude stále číslo jedna v prostriedkoch mobility, avšak už dnes vidíme zmeny v potrebách mobility klientov,“ dodala a hostí nechala ešte v napätí, aké novinky Business Lease pripravuje.

Spoločnosť spolu s výročím mení logo aj korporátnu identitu, základom ktorej sa stala vášeň pre mobilitu. Aj preto vyvinula a na trh prichádza s viacerými revolučnými riešeniami pre car sharing. Ponúkne mobility kartu, ktorá integruje rôzne formy dopravy podľa načasovania a potrieb užívateľov. Pre firmy má pripravenú ponuku mobility budgetu ako benefit pre  zamestnancov, ak nemajú dostatok parkovacích miest pre vozidlá. Prelomom sú aj  telematické zariadenia, ktoré umožnia Business Lease proaktívne reagovať aj na také požiadavky klientov, ktoré doteraz bez ich aktívnej komunikácie možné neboli. Oslavy 20. narodenín sa zúčastnil aj vedúci oddelenia Lab inovácií v Business Lease Group Stijn Otten, ktorý za inovácie v mobilite dokonca získal v januári na Automobilovom galavečere 2018 ocenenie Automobilový talent roka 2017. 

Po torte, gratuláciách od partnerov, či nezabudnuteľnom darčeku Business Lease  pre každého zo zamestnancov sa už o zábavu hostí až do neskorej noci starala kapela a DJ Karlo.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 22:26