zasielkovna.sk
StoryEditor

Zásielkovňa.sk a PR agentúra Kharisma sa dohodli na spolupráci

19.07.2018, 11:44
Autor:
TSTS
PR agentúra Kharisma uzatvorila kontrakt s progresívnou spoločnosťou Zásielkovňa.sk, ktorá prevádzkuje jednu z najväčších sietí výdajných miest v strednej Európe. Agentúra Kharisma bude spoločnosť Zásielkovňa.sk zastupovať na slovenskom trhu.

Kharisma má s klientmi z biznis prostredia dlhoročné skúsenosti. Od júla bude zastupovať spoločnosť Zásielkovňa.sk, ktorá sa zaoberá prioritne posielaním a doručovaním zásielok pre internetové obchody. Poskytuje komplexné logistické služby s doručením aj do zahraničia a manažuje medzinárodnú sieť výdajných miest.

Spoločnosť Zásielkovňa.sk chce byť aj v oblasti komunikácie bližšie k svojim zákazníkom a partnerom, pre ktorých prináša rýchly a pohodlný spôsob doručenia nákupu z e-shopov. Zákazník sa sám slobodne rozhoduje, kedy a kde si zásielku vyzdvihne. Veríme, že sa nám spolu s agentúrou Kharisma podarí stať sa na Slovensku relevantným partnerom a zdrojom informácií o dynamickom odvetví e-commerce,
hovorí CEO, Alexander Jančo, ktorý v Zásielkovňa.sk pôsobí na pozícii nového CEO od mája tohto roku.

Kharisma poskytne Zásielkovni.sk komplexný balík komunikačných služieb. „Naša znalosť slovenského mediálneho prostredia je pre klienta výhodou. Najmä ak svojim podnikaním oslovuje celú ekonomicky aktívnu populáciu, ktorá stále častejšie nakupuje on-line. Sme hrdí, že sme získali dôveru takto významného  hráča a priekopníka vo svojom odvetví. Tešíme sa na to, že budeme komunikovať prelomové inovácie a čerstvé nápady, ktoré Zásielkovňa.sk určite prinesie,“ uviedla Kristína Čambalová, riaditeľka PR agentúry Kharisma.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 16:28