Sconto
StoryEditor

Sconto Nábytok už aj v Žiline

01.08.2018, 12:38
Autor:
TSTS
Nemecký nábytkársky gigant otvorí na jeseň 2018 v Žiline na Košickej ulici už svoju štvrtú predajňu na Slovensku. Celková výška investície do novej predajne presiahne sumu 20 mil. Eur!

Sconto pôsobí na európskom trhu už 28 rokov a medzičasom otvorilo na Slovensku predajne v Bratislave, Nitre, Trnave a na jeseň už aj v Žiline. Ako potvrdil konateľ spoločnosti Sconto Nábytok Roman Púry: „Tešíme sa z veľkého úspechu Sconto Nábytok na Slovensku, a preto sme sa rozhodli otvoriť novú predajňu v Žiline. Slovenský trh má nezastupiteľné postavenie v spoločnosti Sconto Nábytok a pevne veríme, že naše produkty sa aj vďaka novej predajni v Žiline dostanú do ešte väčšieho množstva slovenských domácností.“

Výhodou pre zákazníka je, že absolútna väčšina vystaveného nábytku a bytových doplnkov je k okamžitému odberu. Nová predajňa v Žiline bude bezbariérová s celkovou plochou 8 000 m2 a stane sa tak druhou najväčšou predajňou Sconto Nábytok na Slovensku po Bratislave. Predajňa v Žiline bude rozložená na 2 podlažiach a bude mať sklad s veľkosťou 5 000 m2. Pobočka v Žiline vyhradí pre zákazníkov až 300 parkovacích miest, navyše s možnosťou nabíjania elektromobilov. Sconto Nábytok je však dostupné zákazníkom po celom Slovensku vďaka e-schopu www.sconto.sk.

Spoločnosť Sconto Nábytok sa zaujíma aj o svoje okolie, preto sa firma rozhodla v Žiline odhlučniť priľahlé domy od hluku z ulice Košická. Navyše takmer 40 % plochy areálu Sconto Nábytok Žilina je vyhradené zeleni, ktorej súčasťou bude detské ihrisko. Konateľ spoločnosti Roman Púry dodáva: „Uvedomujeme si, že aj veľké spoločnosti ako Sconto Nábytok sú súčasťou krajiny a chceme byť príkladom spoločnosti, ktorá ctí spoločenskú zodpovednosť. Aj preto sú naše nové predajne Sconto Nábytok nízkoenergetické.“

Sconto Nábytok patrí medzi najväčších predajcov nábytku na Slovensku a v Žiline chce vytvoriť 50 nových pracovných miest. Spolu so svojimi takmer 220 zamestnancami, ktorí sú pravidelne školení, poskytuje odborné poradenstvo zákazníkom od plánovania kuchyne v 3D vizualizácii, spracovania inštalačných plánov a výmerov kuchyne priamo v byte zákazníka.

Počas otvorenia novej pobočky budú návštevníkov v Žiline čakať zľavy až do výšky 60 % a zaujímavé darčeky pre dospelých a deti.

Nábytkárska spoločnosť SCONTO pôsobí na Slovensku od roku 2010 a má predajne v Bratislave, Nitre, Trnave a čoskoro už aj v Žiline. Spoločnosť SCONTO Nábytok je súčasťou nemeckého koncernu Höffner.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 22:50