Travel Channel
StoryEditor

Travel Channel je v auguste cez anténu zadarmo

03.08.2018, 11:00
Autor:
TSTS

Spoločnosť Towercom prichádza s ďalšou programovou ochutnávkou. Diváci si budú môcť celý august zdarma a priamo cez anténu naladiť kanál Travel Channel, ktorý na obrazovky prinesie množstvo pútavých cestovateľských dokumentov.

Ide o ďalšiu ochutnávku, ktorú Towercom prináša vďaka svojim vysielateľom. Cieľom je prezentovať tieto služby cez anténu a tiež spestriť programovú ponuku. Svojim divákom poskytovatelia postupne predstavujú televízne kanály rôznych žánrov v bežnom vysielaní cez anténu.

„Od septembra 2017 sme týmto spôsobom uviedli viacero zaujímavých staníc a plánujeme v tejto spolupráci pokračovať. Spolu s vysielateľmi chceme neustále vylepšovať ponuku pre našich zákazníkov,“ hovorí generálny riaditeľ Towercomu Ivan Peschl.

Nový kanál sa používateľom sprístupnil už druhého augusta a nahradil tak RikTV z júlovej ochutnávky. Diváci budú môcť s Travel Channel spoznať svet aj prostredníctvom seriálov ako Nepoznané tône Ameriky o tých najkrajších a najodľahlejších miestach sveta, Extrémne podvodné dobrodružstvá, ktorý divákov vezme na podmorské expedície, či Hotel Impossible, kde Anthony Melchiorri pomáha neúspešným hotelom dostať sa z problémov.

Travel Channel je i stálou súčasťou balíka Plustelka VIAC, ktorý je aktuálne dostupný v okolí Bratislavy, Nitry, Topoľčian, Banskej Bystrice, Tatranskej Lomnice, Prešova, Košíc a najnovšie aj Bachledovej doliny. Základný balík Plustelky je možné zakúpiť už od 4,99 € mesačne a nadstavbu Plustelka VIAC od 2,99 € mesačne. Pre viac informácii navštívte webovú stránku www.plustelka.sk.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 20:04