Aktuality.sk
StoryEditor

Aktuálne.sk je už presmerované na Aktuality.sk

03.08.2018, 11:00
Autor:
TSTS

Doména Aktuálne.sk je už presmerovaná na hlavný spravodajský portál vydavateľstva Ringier Axel Springer SK – Aktuality.sk. Informoval o tom PR manažér Ringier Axel Springer SK Peter Porubský.

Pre ďalší rozvoj svojej pozície, vedúceho digitálneho vydavateľstva na Slovensku, získal Ringier Axel Springer Media AG doménu a obchodnú značku aktualne.sk od spoločnosti News and Media Holding, a.s.. Doména, ako aj jednotlivé linky, ktoré sú indexované vo vyhľadávačoch, sú automaticky od 1.8.2018 presmerované na spravodajský portál Aktuality.sk. Pôvodné články z portálu aktualne.sk, neboli integrované na portál Aktuality.sk

Peter Bárdy, šéfredaktor Aktuality.sk: „Verím, že čitatelia aktualne.sk po tejto zmene ocenia kvalitu redakčného obsahu na Aktuality.sk. Naša stratégia je budovať stále lepší obsah s dôrazom na domáce a zahraničné spravodajstvo, investigatívnu žurnalistiku a komentáre.“

Ringier Axel Springer Media AG získal doménu a obchodnú značku Aktuálne.sk od spoločnosti News and Media Holding, a. s. Doména, ako aj jednotlivé odkazy, ktoré sú indexované vo vyhľadávačoch, sú automaticky od stredy 1. augusta presmerované na spravodajský portál Aktuality.sk. 

Pôvodné články z portálu Aktuálne.sk podľa Porubského neboli integrované na portál Aktuality.sk. "Verím, že čitatelia Aktuálne.sk po tejto zmene ocenia kvalitu redakčného obsahu na Aktuality.sk. Naša stratégia je budovať stále lepší obsah s dôrazom na domáce a zahraničné spravodajstvo, investigatívnu žurnalistiku a komentáre," povedal šéfredaktor portálu Aktuality.sk Peter Bárdy. 

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 03:28