StoryEditor

Na DOD do Markízy prídu Oteckovia, Susedia aj telenovelová megahviezda

24.08.2018, 12:35
Autor:
TSTS
Nebudú chýbať ani účinkujúci z Tvojej tváre a Farmy alebo herci z Hornej Dolnej či nového seriálu Sestričky.

Televízia Markíza opäť otvára svoje brány a pozýva všetkých divákov a priaznivcov, aby v sobotu, 25. augusta 2018, prišli nahliadnuť do jej kuchyne na tradičnom Dni otvorených dverí (DOD) v areáli televízie v Záhorskej Bystrici.

V čase od 8:00 do 16:00 čaká na návštevníkov DOD atraktívny program a množstvo sprievodných atrakcií, ako aj obľúbená prehliadka štúdií a redakcií, v ktorých sa pripravujú a vysielajú spravodajské či publicistické relácie.

Lákadlom bude tento rok nepochybne autogramiáda hereckých hviezd z aktuálne najsledovanejších slovenských seriálov Oteckovia a Susedia. Návštevníci sa môžu tešiť aj na účinkujúcich zo zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome, reality šou Farma, či mnohých hercov z Hornej Dolnej alebo nového seriálu Sestričky.

Na DOD nebude chýbať ani špeciálny zahraničný hosť. Do Markízy zavíta hviezda legendárnej telenovely Skrytá vášeň, nezabudnuteľný predstaviteľ Juana Reyesa – kubánsky herec Mario Cimarro.

Na hlavnom pódiu budú návštevníkov zabávať hviezdy ako Dara Rolins, Katka Knechtová, Emma Drobná, Zuzana Smatanová, Tomáš Bezdeda, Cigánski diabli, súrodenci Hečkovci, 10 finalistov ostatnej série SuperStar, raperka Aless a mnohí iní. Vyvrcholením bude predstavenie titulnej piesne k seriálu Oteckovia v podaní štvorice hlavných predstaviteľov.

Návštevníci DOD sa budú môcť najesť v osvedčenej street food zóne, zakúpiť si originálne darčekové predmety, a vychutnať si rôzne atrakcie pre deti aj dospelých. Pre deti je pripravená napríklad špeciálna zóna HÝBSA, vystúpenie obľúbeného speváka Mira Jaroša a svoju detskú hudobnú tvorbu naživo predvedie aj herec Dano Heriban, ktorého diváci poznajú najmä ako Ďura Brmbalíka zo seriálu Horná Dolná.

Pre tých, čo nemajú možnosť prísť priamo na DOD, sú pripravené štyri živé televízne vstupy o 8:15, 10:05, 10:50 a 15:50, ako aj veľký, viac než hodinový špeciál so začiatkom o 12:50. Live stream, videá, rozhovory, reportáže zo zákulisia s tvárami TV Markíza, so spevákmi a kapelami, budú počas celého dňa dostupné na portáli www.markiza.sk.

01 - Modified: 2019-08-18 11:23:47 - Feat.: - Title: Na DOD prišlo do Markízy viac ako 22-tisíc návštevníkov 02 - Modified: 2017-08-28 09:52:00 - Feat.: - Title: Tradičný Deň otvorených dverí prilákal do Markízy takmer 28-tisíc ľudí
menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 03:17