IMMOFINANZ
StoryEditor

Spoločnosť IMMOFINANZ zaznamenala ďalšie úspechy v prenájme Polus Towers

15.10.2018, 09:08
Autor:
TSTS
V uplynulých mesiacoch podpísala spoločnosť IMMOFINANZ niekoľko nových nájomných zmlúv na priestory v kancelárskych budovách Polus Towers I a II o celkovej výmere viac ako 4 500 m2. Vďaka novým nájomcom sa kapacita Polus Towers I a II takmer úplne naplnila.

Rodina nájomcov v Polus Tower I sa rozrástla o slovenskú spoločnosť Ševt (približne 1 100 m2). Taktiež slovenská IT firma Quality Unit (približne 550 m2) sa v rámci veže presťahuje do nových priestorov.

V Polus Tower II si priestory prenajala firma Heidelberg Slovensko, líder v polygrafickom priemysle. K nim sa pridala spoločnosť Regus, ktorá obsadila celé dve poschodia, dokopy 2 000 m2. Na tejto ploche bude ponúkať kancelárie o veľkosti 10 m2 a viac, zasadaciu miestnosť a coworkingové priestory, čo podporí flexibilné riešenia pre súčasných aj budúcich nájomcov Polus Towers. 

„Vysoký záujem o priestory v Polus Towers je dôkazom, že naša stratégia blízkych vzťahov s nájomcami a širokého portfólia ponúkaných služieb funguje na jednotku. Nová ponuka coworkingových priestorov pritiahne ešte viac zaujímavého talentu a prispeje tak k celkovej diverzite našich budov Polus Towers I a II,“ povedal Peter Očovan, Country Manager Operations, IMMOFINANZ Slovakia.

„Veľmi sa tešíme, že sa nám podarilo získať tak atraktívne priestory. Súčasný trend v dopyte po pracovnom zázemí je jasný - flexibilita a multifunkčnosť. Kancelárie musia mať veľmi veľa denného sveta, musia byť ekologické a čo najmenej zdraviu škodlivé, lokalita musí mať kvalitnú infraštruktúru. Práve tieto parametre spĺňa Polus Tower II dokonale,“ potvrdzuje Karel Pelán, Country Manager Czech & Slovakia spoločnosti Regus.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 04:41