Karlovarské minerální vody
StoryEditor

Magnesia prichádza s novým formátom

15.10.2018, 11:57
Autor:
TSTS
Karlovarské minerální vody začínajú na Slovensku predávať novú na horčík bohatšiu verziu minerálnej vody Magnesia.

Značka Magnesia je lídrom kategórie prírodných minerálnych vôd v Českej republike aj na Slovensku. Predaj novej minerálnej vody Magnesia Extra odštartoval prioritne na čerpacích staniciach a postupne je zalistovávaná v kľúčových maloobchodných sieťach.

Magnesia Extra je minerálna voda s podstatne vyšším obsahom horčíka ako tradičná Magnesia v 1,5- litrovej fľaši. Jedna 700 ml fľaša Magnesie Extra obsahuje až 218 miligramov horčíka, čo predstavuje 58 % referenčnej hodnoty príjmu horčíka na deň, a iba 3,71 miligramu sodíka. Stály príjem horčíka je pre ľudský organizmus mimoriadne dôležitý: horčík pomáha k sústredeniu, pomáha lepšie zvládnuť únavu či stres a pomáha predchádzať kŕčom.Magnesia Extra dopĺňa obľúbenú prírodnú minerálnu vodu Magnesia, ktorá je najpredávanejšou[2] minerálnou vodou na slovenskom trhu. Minerálka pochádza z prírodných prameňov, ktoré sa nachádzajú v chránenej krajinnej oblasti Slavkovský les neďaleko Mariánskych Lázní.

Nový produkt vstupuje na slovenský trh postupne, s ambíciou dosiahnuť adekvátnu úroveň distribúcie. V súčasnosti je zalistovaný vo vybraných sieťach čerpacích staníc a v niekoľkých reťazcoch.  „Atraktívny cenový pozicioning novej minerálnej vody Magnesia Extra má pre odberateľov veľký potenciál zvýšiť hodnotu zákazníckych nákupov,“ vysvetľuje Karol Ponesz, Country Manager KMV pre Slovensko.

Magnesia Extra sa predáva v 700 ml pevnej fľaši s dodatočnou ochranou vrchnáka. Odporúčaná maloobchodná cena je 1,49 €.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 05:21