Bepon, Tatrasvit
StoryEditor

Ako vznikli ŠTÝLovky?

16.10.2018, 10:34
Autor:
TSTS
Každý z nás má svoj štýl, ktorým prezentuje svoju osobnosť, záľuby či postoj k životu. Ukázať svoje slovenské korene a individualitu plnými dúškami celému svetu sa môže zdať pre nejedného z nás náročné. Nie však vtedy, keď značka BEPON v spolupráci so spoločnosťou Tatrasvit vytvorila dokonalé ponožky odzrkadľujúce vašu osobnosť!

Rýdzo slovenské. Také sú. Zaručuje to spojenie dvoch slovenských spoločností, ktoré majú už na domácom trhu vybudované zvučné meno. Prvou značkou je jedinečná spoločnosť Tatrasvit, dlhodobo etablovaná a uznávaná na slovenskom trhu, ktorá ohuruje a ponúka dlhoročné skúsenosti s unikátnym know-how v oblasti výroby ponožiek siahajúcim až do roku 1934.

Druhou, nemenej zvučnou značkou je spoločnosť BEPON, ktorá pôsobí v oblasti módneho sortimentu ako jeden z najväčších predajcov, konkrétne ponožiek, plaviek a pančuchových nohavíc od roku 1992. Prvotnou ideou bolo vytvorenie niečoho slovenského, pretože práve spoločnosť BEPON dbá na udržanie a zachovanie slovenskosti aj v súčasnom vysoko konkurenčnom prostredí zahraničných značiek. Úplne prvé vzory vznikali na marketingovom oddelení spoločnosti BEPON, ktorá sa následne stretla so značkou Tatrasvit a neuveriteľne kreatívnou osobou, ktorá sypala z rukáva jeden nápad za druhým. Výsledkom stretnutia a spolupráce je nová značka ponožiek Štýlovky, ktorými budete mierne vytŕčať z davu, čo nikdy nie je na škodu, práve naopak! Štýlovkami zaujmete v pozitívnom zmysle a vyvoláte nimi minimálne úsmevné reakcie či už ste biznisman, alebo umelec, farebné ponožky si môže dovoliť každý.

Prvé „lastovičky“ vyleteli do sveta na Veľkú noc tohto roku, čím sa spustil veľmi úspešný štart. Spolupráca značiek BEPON a Tatrasvit sa týmto nekončí, práve naopak – Tatrasvit zadovážil stroje na výrobu detských ponožiek, čo znamená, že kolekcie sa od septembra rozrástli aj o sortiment pre tých najmenších. Novinkou budú aj športové ŠTÝLovky s protišmykovými bodmi na chodidle.Najhorúcejšou a zároveň najoriginálnejšou novinkou, ktorá je už v predaji (hurá!), je kolekcia ponožiek s názvom „Slovenské rozprávky“. Nájdete v nej napríklad ponožky s ilustráciou Rozprávky o troch prasiatkach, Rozprávku o Jankovi Hraškovi či o dvanástich mesiačikoch. Kolekcia vznikala postupne krôčik za krôčikom od januára 2018, kedy značka BEPON prvýkrát nadviazala kontakt s kreatívnym duom dvoch ilustrátoriek s názvom Dupla, ktoré vytvorili vlastné ilustrácie najobľúbenejších ľudových rozprávok. Takýmto spôsobom sa spoločnosť BEPON rozhodla podporovať mladé talenty.

Tak ako tetovanie, aj Štýlovky budú súčasťou vášho ja, avšak tie môžete mať každý deň iné. Dodnes je predaných až 8036 párov štýlových ponožiek.  Po úspešnej kolekcii Slovenské rozprávky, prichádza jesenná kolekcia, ktorá za ňou určite nezaostáva. V súčasnosti je k dispozícii 37 modelov a tie sa približne v polovici novembra rozšíria o zimnú a vianočnú kolekciu.

Pikošky z výroby ŠTÝLoviek:

  1. Jeden pár ponožiek sa pletie 10 minút
  2. 1 500 metrov bavlny sa spotrebuje na upletenie jedného páru
  3. 1500-krát sa otočí valec na stroji, aby sa uplietol 1 pár (1 ponožka = 750-krát)
  4. Jeden pár ŠTÝLoviek prejde až 15. pármi rúk (od zobratia materiálu – cez pletenie, šitie, formovanie... – až po balenie)
  5. Jeden pár prechádza piatimi technologickými stupňami

01 - Modified: 2021-11-10 13:06:30 - Feat.: - Title: Bepon predstavuje kolekciu ponožiek pre organizáciu Deťom s rakovinou 02 - Modified: 2021-05-10 12:28:49 - Feat.: - Title: Krása nemá mieru, hovorí Bepon v novej kampani 03 - Modified: 2020-10-12 11:50:39 - Feat.: - Title: Bepon spúšťa CSR kampaň. Predáva pančuchy s ružovým srdiečkom 04 - Modified: 2020-09-07 08:30:48 - Feat.: - Title: Bepon spustil novú kampaň. Tvárou sa stala známa make-up artistka 05 - Modified: 2018-08-23 17:23:16 - Feat.: - Title: V Bepone vytvorili Ponožtíkov z nepotrebných ponožiek. Podporia zvieratá z útulku
menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 14:18