Absolut
StoryEditor

ABSOLUT Drop of Love: Zmeňme nenávisť na lásku

02.11.2018, 09:35
Autor:
TSTS
Značka vodky ABSOLUT prichádza po úspešnej kampani Slovensko žije všetkými farbami s limitovanou edíciou ABSOLUT Drop of Love. Originálna fľaša je odkazom, že aj láska žije všetkými farbami. Pretože láska nepozná rozdiely a vždy je silnejšia ako nenávisť.

Limitovaná edícia je pokračovaním kampane, ktorá sa snaží o zotieranie nenávisti a šírenie lásky medzi všetkými, bez ohľadu na jazyk či farbu pleti. Fľaša má lásku vrytú priamo do skla, a to v šestnástich svetových jazykoch. Žije všetkými vôňami a všetkými menami. ABSOLUT Drop of Love nám odkazuje, že láska nepozerá na to, ako vyzeráš, ale ako ju vieš prijať a šíriť. Aj ona je dôkazom toho, že pestrosť nám všetkým pristane. 

ABSOLUT vodka je globálna značka, ktorá už desaťročia spája rozdielnych ľudí po celom svete, aby sa spolu bavili. Celosvetovým cieľom značky je vytvárať otvorenejší a lepší svet. Bolo to tak aj v kampani Slovensko žije všetkými farbami, ktorou sa postavila za rasovú toleranciu na Slovensku. So speváčkou Natáliou Dongovou značka poukázala na potrebu tolerancie medzi ľuďmi k vytvoreniu lepšieho a pestrejšieho sveta. Tolerancia sa ale bez lásky nezaobíde. Limitovaná edícia ABSOLUT Drop of Love je preto pokračovaním tohto odkazu, ktorému je značka verná už viac ako sto rokov.

Zamilujte sa aj vy do limitovanej edície ABSOLUT Drop of Love, ktorá obsahuje iba číru chuť a 100% lásky. „Obrazne môžeme povedať, že na tvorbu tejto limitovanej edície bol použitý atrament lásky vytvorený z nenávistných komentárov na sociálnych sieťach. Aj takto meníme lásku na nenávisť. Stále a pre všetkých platí naše heslo: Poď žiť, nechaj žiť,“ hovorí brand manažérka značky ABSOLUT Zuzana Magálová o novej limitovanej edícii ABSOLUT Drop of Love.  V ružovej a neónovo zelenej farbe ju nájdete už od novembra v sieti predajní TESCO a METRO.

ABSOLUT Drop of Love nasleduje tradíciu úspešných limitovaných edícií – ABSOLUT Sequin, ABSOLUT Facet, ABSOLUT Electrik či ABSOLUT Warhol.

01 - Modified: 2022-02-14 18:14:23 - Feat.: - Title: Absolut: Každý má právo milovať koho chce 02 - Modified: 2021-10-20 10:22:35 - Feat.: - Title: Naše rozdiely nás robia silnejšími. Absolut predstavuje novú kampaň k špeciálnej edícii 03 - Modified: 2021-03-26 11:40:12 - Feat.: - Title: Reklama Absolutky podľa sťažovateľov mladým naznačuje, že život je zábava, alkohol a bezstarostnosť 04 - Modified: 2021-02-01 09:20:05 - Feat.: - Title: Každá láska je láska. ABSOLUT v novej kampani ukazuje, že nezáleží na tom, koho milujeme 05 - Modified: 2019-12-31 07:27:44 - Feat.: - Title: Sila našich značiek nám dáva moc ovplyvňovať. To vnímam ako veľkú zodpovednosť, hovorí šéfka marketingu značky Absolut
menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 23:51