Datart
StoryEditor

Maxi výpredaje v Datarte štartujú hneď v prvý vianočný sviatok

18.12.2018, 08:24
Autor:
TSTS
Všetky predajne sa opäť otvoria 27. decembra.

Vianočné výpredaje v Datarte tento rok vypuknú už v utorok 25. decembra. Pokryjú celý sortiment elektra aj príslušenstva a dosiahnu až 70 %.

"Povianočné výpredaje budeme tento rok štartovať hneď 25. decembra v prvý vianočný sviatok a potrvajú do polovice januára. Výrobky do výpredajov budeme postupne pridávať a ponuku top produktov obmieňať, preto sa určite oplatí nás sledovať po celú dobu výpredajov, ako v e-shope, tak na našich predajniach. Zákazníci, ktorí nájdu pod stromčekom darčekovú kartu Datart, ju môžu v rámci výpredajov veľmi dobre zhodnotiť," hovorí Iva Pavlousková, tlačová hovorkyňa Datartu. Okrem zliav bude Datart ponúkať aj splátky bez navýšenia.

V priebehu prvého i druhého vianočného sviatku budú síce predajne zatvorené, ale v e-shope budú zľavnené produkty k dispozícii hneď 25. decembra. Všetky predajne sa opäť otvoria 27. decembra.

"Vianočné výpredaje sú u nás už tradične veľmi obľúbené. Tento rok pripravujeme maxi výpredaje predovšetkým mobilných telefónov, veľkých televízorov, herných konzol, kávovarov. Na veľké zľavy sa môžu zákazníci tešiť aj u veľkých domácich spotrebičov, ako sú práčky, chladničky a sušičky," dopĺňa Iva Pavlousková. Cieľom výpredajov je vyprázdniť sklady a uvoľniť tak miesto pre nákup nového tovaru na ďalšiu sezónu.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 07:03