dm
StoryEditor

Nová exkluzína značka v dm – Beetique

18.02.2019, 08:40
Autor:
TSTS
Dekoratívna kozmetika od známej nemeckej youtuberky Dagi Bee.

Nová exkluzína značka v dm Beetique je prvou značkou dekoratívnej kozmetiky dm vytvorenou v spolupráci s influencerkou. Produkty sú zamerané na „holo“ efekt, ktorý na Slovensku nájdete zatiaľ len v dm. Receptúra a holografický pigment sú totiž momentálne celosvetovo exkluzívne len pre produkty značky Beetique. V jej dm sortimente nájdete rôzne kontúrovacie sady, lesky na pery, tekuté rúže na pery, paletky očných tieňov, rozjasňovače a štetce. Aktuálne sa v ňom nachádza 28 produktov, a to v 25 vybraných predajniach dm, ako napríklad v nákupných centrách  Eurovea (Bratislava), Forum (Poprad), Europa (Banská Bystrica) či Mirage (Žilina). Dostupnosť produktov v konkrétnej predajni si je možné preveriť prostredníctvom e-shopu www.mojadm.sk.

„V rámci sortimentu dekoratívnej kozmetiky neustále napredujeme v nových trendoch, aby sme mohli svojim zákazníčkam ponúknuť niečo iné a špeciálne. Presne tým je pre nás nová značka Beetique. Výnimočná nie je len exkluzívna spolupráca s dm, ale aj jej sortiment. Veľkým trendom dekoratívnej kozmetiky je v súčasnosti rozjasnená tvár, a aj toto bol jeden z dôvodov, pre ktorý sme sa rozhodli zaradiť do sortimentu exkluzívnu značku Beetique,“ povedala Nicol Noseková, manažérka marketingu dm drogerie markt.

Spolupráca dm a Dagi Bee sa začala ešte v roku 2016. Od tohto roku spolupracuje tím expertov dm s populárnou influencerkou a jej manželom Eugenom Kazakovom na vývoji produktov – počnúc zložením, cez obaly výrobkov až po rôznorodé portfólio produktov. Aj na dizajne značky sa svojimi nápadmi a expertízami podieľali Dagi Bee, Eugen Kazakov a dm. Ako vraví Dagi Bee: „Moja vízia bola jasná vytvoriť značku, ktorá ponúkne vysokokvalitné, inovatívne a trendové výrobky beauty nadšencom všetkých vekových skupín.“

Dagi Bee patrí so svojou 5-miliónovou fanúšikovskou základňou na YouTube a 4 miliónmi fanúšikov na Instagrame medzi najúspešnejších nemeckých influencerov. Preslávila sa svojimi tutoriálmi a videonávodmi na perfektný mejkap, rozbehla vlastnú značku oblečenia a jej ďalším úspechom je nová produktová línia dekoratívnej kozmetiky v spolupráci s dm – Beetique. Nová exkluzívna značka je spojením umeleckého mena influencerky Bee a slova Boutique.

Hlavné znaky novej značky Beetique sú holografické efekty a rozjasnená tvár. Dagi Bee stavila na exkluzivitu a originalitu. Zloženie niektorých produktov je dokonca patentované a veľkú rolu hrajú aj ošetrujúce zložky. Vysokohodnotné oleje – arganový a jojobový –prinášajú zákazníčkam vysoký komfort pri nanášaní  aj počas celého dňa.

HVIEZDNE PRODUKTY

Lesky na pery Holo

Extrémne holografické efekty – bez kompromisu! Lesky na pery s holografickým efektom prepožičiavajú perám jedinečný look a zároveň individualizujú každý rúž. S výraznou základnou farbou budú tieto lesky na vašich perách ešte výraznejšie. Receptúra a holografický pigment je momentálne celosvetovo exkluzívny len pre produkty značky Beetique.

Lesky na pery Reflection

Lesk na pery Reflection nie je len pastvou pre oči, ale pery hydratuje vďaka hodnotnému arganovému oleju. Ten sa používa ako súčasť starostlivosti o vlasy a pleť. Suché pery sú tak už len históriou. Po nanesení je lesk hladký, flitrové akcenty reflektujú farby svetla ako perly. Výrobok je možné používať samostatne alebo ho môžete naniesť na iný produkt na pery a tým meniť jeho farby a odlesky.

Liquid Metal

Maximálne metalické odtiene v hodvábnych farbách! O dlhotrvajúci matný efekt v leskoch Liquid Metals sa postarajú obsiahnuté metalické pigmenty. Ani ultra jemná vrstva tým nestratí nič na svojom efekte. Bezchybné nanesenie lesku zabezpečí infinity-aplikátor, ktorý vám pomôže precízne vykresliť kontúru pier.

Lip Topper Crystal

Highlighter na pery! Lip Topper Crystal nájdete v dvoch odtieňoch. Nanáša sa do „srdca“ pier, aby tak zvýraznil ich kontúry. Hydratačný lesk Lip Topper Crystal obsahuje exktrakt z bobúľ goji. Topper môžete využiť aj ako highlighter, ak ho nanesiete na lícne kosti a očnicový oblúk a jemne rozotriete.

Paletky očných tieňov Basic, Fever & Pulse

Paletka očných tieňov Basic obsahuje odtieň vhodnýna každý typ pleti, od decentných odtieňov Nude až po Deep-Smokey.  S jedinou paletkou si dokážete vytvoriť individualizovaný mejkap za pár sekúnd. Silne pigmentované a matno-krémové očné tiene sa hodia okrem iného aj ako podkladová báza. Od romantických lookov až po odvážne zmyselné. Paletka očných tieňov Fever značky Beetique je vhodná na každý typ pokožky. Matné, metalické, žiarivé farby sa ľahko nanášajú a bez námahy vyčarujú jedinečný pohľad.

Kontúrovacia paletka Basic

Hodvábne jemné púdre zakryjú začervenania, vykontúrujú tvár i dekolt a zafixujú váš jedinečný look!

Face Glow paletky Champagne & Lightbeam

Dve paletky, tri farby, šesť highlighterov. Paletka Face Glow vo farebných odtieňoch  Champagne Lightbeam vašu pleť rozžiari. Špeciálne pigmenty sa postarajú o intenzívne rozjasnenie. Jednotlivé odtiene môžete ľubovoľne kombinovať. Tip: jemné farby rozjasňovača s intenzívnou schopnosťou odrážať svetlo zmäkčia vaše kontúry a zamaskujú nedokonalosti pleti.

Štetce Beetique

K dekoratívnej kozmetike patria, samozrejme, štetce. Blogerka Dagi Bee nezabúda ani na to a v spolupráci s dm navrhla päť štetcov. Široký štetec na očné tiene sa hodí na podkladové líčenie očného viečka neutrálnymi odtieňmi a na tieňovanie. Tenký štetec na očné tiene je vhodný na detailnejšie líčenie. Kontúrovací štetec sa hodí na každý tvar tváre a je ideálny na tieňovanie a kontúrovanie líc a čela. Štetec na púder jemne zapracováva púder a vytvára na pokožke prirodzený efekt. Štetec na highlighter si poradí tak s krémovými, ako aj s púdrovými rozjasňovačmi.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 14:17