BK
StoryEditor

Burger King si pre hokejových nadšencov pripravil špeciálne menu

09.05.2019, 10:17
Autor:
TSTS

K fandeniu neodmysliteľne okrem lásky k športu a priateľom patrí jedlo. Na aktuálne športové dianie sa preto rozhodla zareagovať aj značka Burger King, ktorá do svojej ponuky zaradila špeciálne hokejové menu. Je navrhnuté tak, aby potešilo chuťové poháriky nielen skalných fanúšikov hokeja, ale aj širokú verejnosť.  

„Práve v tomto období bude Slovensko žiť športom viac než kedykoľvek predtým, čo bol pre nás jeden z hlavných dôvodov, prečo sme sa rozhodli do ponuky zaradiť hokejové menu. V Burger Kingu je však pre nás najkrajším športovým faktorom práve to, že fandenie ľudí zbližuje. Zloženie menu sme preto navrhli tak, aby podporilo tímového ducha našich zákazníkov. Môžu si na ňom totižto pochutnať nielen sami, ale aj sa podeliť so svojimi priateľmi či rodinou,“ vysvetľuje Jakub Pala, regionálny manažér Burger King Slovensko

BK

V špeciálnom hokejovom menu si zákazníci nájdu 4x Whopper junior, XXL hranolky, 0,5 l limetkovú pepsi vo fľaši a kečup alebo majonézu zdarma. Menu bude dostupné v bratislavských prevádzkach Burger Kingu. 

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
22. apríl 2024 12:20