SITA
StoryEditor

GEFCO zabezpečilo prepravu medveďov a ďalších reklamných predmetov pre IIHF 2019

24.05.2019, 10:50
Autor:
TSTS
Transport maskota hokejového šampionátu, medveďa Macejka, rovnako ako ďalších 200 000 reklamných predmetov, zabezpečila logistická spoločnosť GEFCO. Zadávateľom tranz kontinentálnej prepravy zásielok z Číny a z Ruska je spoločnosť Sportconcept. GEFCO prepravilo predmety na Slovensko a realizuje aj ich door-to-door distribúciu do miest konania majstrovstiev sveta.

Medzinárodná logistická spoločnosť GEFCO zabezpečila prepravu plyšových maskotov IIHF 2019 a ďalších 200 000 reklamných predmetov vyrobených pre majstrovstvá sveta v hokeji z Číny a z Ruska na Slovensko. Medvede a ďalšie predmety dorazili na Slovensko intermodálnou prepravou a podľa destinácie nakládky boli transportované kombináciou železničnej a námornej prepravy z Číny, časť predmetov bola dovezená na Slovensko letecky a po železnici z Ruska.

Pre zadávateľov, spoločnosť Sportconcept, GEFCO realizuje aj distribúciu predmetov do fanshopov a fanzón v Bratislave i v Košiciach po celý čas trvania šampionátu. „Reklamné predmety sa distribuujú podľa objednávok z našich skladových priestorov v Senci,“ uvádza Roman Miklovič, Senior Business Developer spoločnosti GEFCO, ktorý sa podieľal na dizajne množstva reklamných predmetov pre IIHF 2019. „Všetko musí byť presné, aby v žiadnom z kľúčových miest reklamné predmety nechýbali. Rozvoz sa realizuje vždy v čase pred začiatkom zápasu a pred vstupom fanúšikov do spoločných priestorov,“ dodáva Miklovič s tým, že práve v dodržaní presného časového harmonogramu je eventová logistika špecifická.

Okrem maskotov šampionátu spoločnosť GEFCO prepravila aj hokejové dresy, minihokejky, odevy s logom majstrovstiev sveta, ďalej potom fanúšikovské klobúky alebo napríklad originálne otvárače fliaš v tvare hokejového puku, a to všetko s vlajkami štátov bojujúcich o titul majstrov sveta.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 10:01