Newton Media
StoryEditor

Mediálny monitoring a archív prvýkrát v mobilnej aplikácii

14.08.2019, 08:30
Autor:
TSTS
NewtonOne sa prispôsobuje potrebám klientov a vylepšila prvú a jedinú mobilnú aplikáciu na trhu monitoringu médií - NewtonOne. Teraz okrem pohodlného prístupu k monitoringu médií umožňuje vyhľadávať príspevky v komplexnom mediálnom archíve Newton Media od roku 1996. Prináša aj možnosť nastavenia vlastných upozornení na požadované zmienky v televízii, rozhlase, tlači a na internete. Niekoľko intuitívnych filtrov zabezpečuje čo najpresnejšie vyhľadávanie.

Mobilná aplikácia NewtonOne je určená primárne pre ľudí pracujúcich v oblasti marketingu a komunikácie. Predstavuje pohodlný prístup k najrozsiahlejšiemu mediálnemu archívu v strednej Európe priamo z mobilu. Používanie aplikácie je pritom jednoduché a intuitívne. Dostupné filtre dokážu spresniť vyhľadávanie podľa dát, typu média, zdroja, autora, relácie a ďalších kritérií. Zadané vyhľadávanie sa dá tiež uložiť na neskôr. Ak práve nie je dostatok času na prečítanie správ, dajú sa uložiť a odložiť na neskôr či presunúť do existujúceho monitoringu.

Sledovanie vlastných dotazov
Vytvorené vyhľadávanie (dotaz) sa dá uložiť a nastaviť jeho sledovanie. Aplikácia potom automaticky pošle notifikáciu v mobile, ak sa na základe uloženého vyhľadávania v médiách objaví nová zmenka. Klienti si tak môžu vytvoriť vlastný monitoring s upozorneniami na nové zmienky. Ak sú upozornenia nežiaduce dajú sa kedykoľvek stíšiť.

Prepojenie s webovou aplikáciou NewtonOne
Všetky zmeny v mobilnej aplikácii NewtonOne sa synchronizujú s desktopom a naopak, takže sa dá s uloženými zmenami pracovať neskôr vo webovej aplikácii NewtonOne a opačne. Zodpovední pracovníci tak zostanú informovaní a môžu pohotovo reagovať na nežiaducu formu medializácie, aj keď práve nemajú prístup k počítaču.

 Mobilná aplikácia NewtonOne sa teší priazni klientov už takmer rok. Ľuďom z oblasti médií, komunikácie, marketingu, obchodu či vrcholového manažmentu pomáha zjednodušiť každodennú prácu. Vďaka mobilnej a webovej aplikácii NewtonOne majú klienti možnosť sledovať obsah viac ako 1 500 tradičných a internetových zdrojov. Pozrite si krátke video toho, čo naša nová aplikácia dokáže.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 14:37