StoryEditor

Projekt sebadôvery od Dove oslavuje dievčenské sebavedomie limitovanou edíciou produktov

01.10.2019, 11:16
Autor:
TSTS
V spolupráci s Tescom podporí organizáciu Chuť žiť.

Značka Dove je známa tým, že sa dlhodobo venuje podpore ženského sebavedomia. Svoje aktivity na poli CSR v rozšíri v októbri o špeciálnu limitovanú edíciu, ktorej obal bude vyzývať zákazníčky, aby pomohli podporiť sebadôveru dievčat. Práve na tie sa komunikácia v tomto roku sústredí. Október nebol zvolený náhodou. Svet totiž 11. októbra oslávi medzinárodný deň dievčat. V rámci tohto mesiaca značka Dove venuje päť centov z každého predaného Dove produktu v sieti Tesco nadácii Chuť žiť. Tá šíri prevenciu, pomoc a edukáciu v problematike porúch príjmu potravy.

Dove

„Radi prispejeme projektu, ktorý tiež usiluje o podporu niečoho tak krehkého, a tak dôležitého, ako je dievčenská sebadôvera,“ komentuje Tereza Papugová, brand manažerka značky Dove.

Značka Dove verí, že krása by mala byť zdrojom sebadôvery a nie úzkosti. Práve z tohto dôvodu sa v roku 2004 spojila s prednými svetovými odborníkmi z oblasti psychológie, zdravia či vnímania vlastného tela a vytvorila Projekt sebadôvery. Jeho cieľom je pomôcť ženám prekovávať problémy s vnímaním tela a naplno tak využiť svoj potenciál.

Projekt sa v tohtoročnej  komunikácii opiera o brožúry vytvorené pre rodičov a učiteľov, aby mohli čo najlepšie komunikovať s dospievajúcimi dievčatami. Všetky sú k stiahnutiu  zdarma na webovej stránke dove.com/sebadôvera. V roku 2020 si potom program plánuje dosiahnuť na celkom 40 miliónov oslovených dievčat po celom svete.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 22:31