StoryEditor

Hej.sk prichádza s vlastným produktom, plátenou taškou pre útulok

21.10.2019, 10:40
Autor:
TSTS
Taška vznikla v spolupráci s talentovanou českou grafičkou Karolínou Tomšejovou.

Projekt Miska pre útulok odštartoval minulý rok v auguste. ,,Spoločne s našimi zákazníkmi napĺňame misku opusteným zvieratám, ktoré zostali bez domova. Každý, kto nakúpi ľubovoľné balenie krmiva pre svojho psa na Hej.sk, daruje automaticky misku opusteným psom a mačkám v útulkoch,“ hovorí riaditeľka marketingu Hej.sk, Andrea Jankovcová.

V priebehu roka si projekt získal stovky pravidelných prispievateľov, ktorí pomáhajú dobrej veci.  ,,Kontaktujú nás aj zákazníci, ktorí síce nemajú vlastných psov, ale radi by prispeli a pomohli zvieratám v útulkoch. Tak vznikol nápad, ako im to umožniť,“ vysvetľuje Jankovcová z Hej.sk. Tvorcovia projektu preto prichádzajú s praktickou a ekologickou taškou pre útulok, ktorú si budú môcť kúpiť všetci zákazníci. ,,Kúpou tašky nielen že podporia projekt, ale pomôžu nám naplniť viac prázdnych misiek a my môžeme rozšíriť rozsah pomoci, ktorú aktuálne poskytujeme Slobode zvierat,“ dodáva riaditeľka marketingu.

Hej.sk Hej.sk

​Originálna plátená taška, ktorá je dostupná na webe Hej.sk i na predajni HEJHOUSE v Bratislave, vznikla v spolupráci s talentovanou českou grafičkou Karolínou Tomšejovou, autorkou kresleného sprievodcu do vrecka po Wellingtone, ktorá roky spolupracuje s agentúrou Boomerang a podieľa sa na zaujímavých projektoch, ako napríklad magazín ČiliChili spoločnosti Vodafone.

Za myšlienkou Misky pre útulok stoja interní zamestnanci Hej.sk, ktorých spája vzťah pozitívny k zvieratám. ,,Veríme, že vďaka taške pre útulok pomôžeme väčšiemu počtu zvierat v útulkoch a spojíme čo najviac ľudí, ktorým nie je ľahostajný život opustených psov a mačiek. Predaj spúšťame symbolicky pred príchodom zimy, pretože toto obdobie je pre zvieratá v útulkoch veľmi náročné a myslíme si, že taška bude ideálnym darčekom pod stromček pre všetkých milovníkov zvierat,“ dopĺňa Jankovcová z Hej.sk.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 07:36