Richter Gedeon
StoryEditor

PR komunikáciu značky Aflamil zastreší PR agentúra Trumpeter

03.02.2022, 12:30
Autor:
TSTS

PR komunikáciu lieku Aflamil vo forme krému pre tlmenie zápalu a bolesti, ktorý spadá do produktového portfólia spoločnosti Gedeon Richter Slovakia, povedie PR agentúra Trumpeter. Aflamil krém je nesteroidové antireumatikum a je vhodný pri zmierňovaní akútnych aj chronických bolestí pohybového aparátu a pôsobí protizápalovo.

Ivana Kubiková, Head of Public Relations agentúry Trumpeter, hovorí: „Health & medical PR je jednou z našich strategických oblastí. V takejto komunikácii totiž nejde o budovanie lovebrandu, primárnym cieľom je edukácia verejnosti v oblasti účinných látok využívaných proti bolesti a preto je nevyhnutné pracovať s dátami prostredníctvom dialógu s odborníkmi. V tomto prípade sa témy prelínajú naprieč oblasťou ortopédie, neurológie aj reumatológie. O to zaujímavejšie to pre náš tím je. Jedným z dôležitých cieľov je aj vtesnať záujmy klienta do legislatívnych mantinelov, ktoré v mediálnej oblasti nepochybne sú.“

Okrem PR komunikácie zastreší agentúra v spolupráci s materskou full-servisovou agentúrou Citadela aj programming nového webu, komunikáciu značky na sociálnych sieťach a online kampane. Ako hovorí Oto Kravec, director agentúry Citadela: „Máme radi projekty s výzvou. V tomto prípade, v silnom konkurenčnom prostredí, sa budeme snažiť naplniť ciele, ktoré sme si pre značku Aflamil s klientom nastavili."

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 08:14